to je jubav

Za Gvardiolom luduju obožavateljice, a on je pokazao tko mu je najvažnija žena u životu

Naš najmlađi reprezentativac Joško Gvardiol ne prestaje oduševljavati svojim nogometnim bravurama, a kako oduševljava nogometni svijet tako i strastvene navioječice no njemu je za sada najbitnija obitelj. koja ga bodri sa tribina u Katru

Nakon jučerašnje utakmice hrvatske reprezentacije protiv Belgije, glavna tema svih razgovora ponovo je 20-godišnji Joško Gvardiol, koji je na terenu dokazao svoj talent koji mu već donosi epitet najboljeg svjetskog braniča.

On je poput Batmana s crnom zaštitnom maskom jurio po terenu, previđao poteze suprotničkih igrača i branio naš gol nevjerojatnim potezima. Masku nosi jer je uoči odlaska u Katar stradao u sudaru sa suigračem iz kluba, Willijem Orbanom te slomio nos i ozlijedio oko.

image

Samo je jedna mama

TOM DUBRAVEC CROPIX

S tribina ga bodre njegovi roditelji i sestre Lorena i Franka, naravno sretni zbog njegovih uspjeha na terenu, ali i zabrinuti za njegovo zdravlje. Nakon utakmice vidno emotivan Joško Gvardiol otrčao je do ruba tribina i zagrlio svoju mamu Sonju, koju je najviše brinulo kako se osjeća i kako je njegov slomljeni nos. Bio je to najdirljiviji trenutak nakon utakmice kada je mladi nogometaš pokazao tko je njemu najvažnija žena u životu.

image

Joško Gvardiol igra sa zaštitnom maskom

TOM DUBRAVEC CROPIX

Bar za sada, jer ime Gvardiol postalo je omiljeno među mladim navijačicama koje s posebnom pažnjom gledaju mladog i još uvijek slobodnog nogometaša pred kojim je velika karijera. Joško Gvardiol trenutno igra za nogometni klub iz Leipziga na poziciji braniča kao i u našoj reprezentaciji, no nema sumnje da će se nakon ovog prvenstva za njim ‘tući‘ velikih europski klubovi, a već je na njega bacio oko londonski Chelsea. Borba će biti i među navijačicama koje bi se rado vidjele u zagrljaju talentiranog dečka sa Srednjaka.

Linker
18. travanj 2024 12:26