Lucien Laviscount je budući James Bond?

 SYSPEO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
I on voli starije

Za Luciena Laviscounta žene su bezvremenske, poput dobrog vina

Šarmer iz serije ‘Emily u Parizu‘ bio je u vezi s gotovo trinaest godina starijom Kerry Katona, pjevačicom grupe Atomic Kitten s kojom se spetljao u reality showu.

Šarmer iz serije ‘Emily u Parizu‘ bio je u vezi s gotovo trinaest godina starijom Kerry Katona, pjevačicom grupe Atomic Kitten s kojom se spetljao u reality showu.

Neodoljiv britanski glumac Lucien Laviscount koji je zavodničkim osmijehom osvojio Emily, američku propagandisticu čiji život u Parizu pratimo već tri sezone, iznenadio je fanove izborom partnerice. Poput brončanog reprezentativca Joška Gvardiola, i glumac koji se proslavio ulogom Emilynog dečka Alfieja, radije bira žene čija ljepota s godinama ne blijedi, a iskustvo draška maštu ... Ukratko, sviđaju mu se malo starije. Dokazuje to njegova nedavno otkrivena romansa s britanskom pjevačicom Kerry Katona, bivšom članicom popularnog ženskog benda Atomic Kitten. Proslavila se i kao pobjednica treće sezone reality showa "I‘m a Celebrity...Get Me Out of Here!" 2004. jer su dotad u tom showu pobjednu odnosili muškarci. Ohrabrena tim uspjehom, 2011. sudjelovala je u još jednom reality showu, Celebrity Big Brother, a među natjecateljima tada je bio i devetnaestogodišnji Lucien Laviscount.

image

S trinaest godina starijom pjevačicom Kerry Katona imao je vruću aferu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čini se da je među žestoko zaiskrilo: često su provodili vrijeme zajedno, poljubili su se pred kamerama, pozirali su zajedno za naslovnicu magazina "OK!" nakon što su napustili Big Brother kuću. No, bili su jako oprezni. Nitko nije posumnjao da tada tridesetjednogodišnja Kerry Katona i mlađahni Lucien Laviscount uživaju u romansi. Tek se nedavno doznalo da su se spetljali tijekom ili odmah poslije sudjelovanja u reality showu. Uspjelo im je ono što rijetki mogu: veza je ostala tajnom pred uvijek budnim britanskim paparazzima.

image

Proslavio se ulogom šarmera u seriji ‘Emily u Parizu‘

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Obožavatelji serije "Emily u Parizu" šokirali su se kad se ovih dana otkrilo da je Lucien Laviscount izlazio s Kerry Katona. Otkriveni su na Twitteru gdje je krenula "istraga" tko ih je, gdje i kada zapazio te kako je moguće da su se uspjeli provući ispod tolikih "radara"? Avantura nije dugo trajala i oboje su krenuli dalje, doznaje Daily Mail.

Zavodnik iz serije za ulogu Alfieja pripremao se, čini se, u stvarnom životu. Prošle godine izlazio je s pjevačicama Jesy Nelson te Leigh-Anne Pinnock (obje su vršnjakinje, starije godinu dana od Laviscounta), a spetljao se i s holivudskom glumicom Keke Palmer. Ona je doduše mlađa, ali samo godinu dana.

image

Nije mu odoljela ni Keke Palmer

STEPHEN CHUNG/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Budući da se Twitter užario zbog istrage o vezi Laviscounta i Kerry Katona, ponovno je pročitan (ovaj put detaljnije), intervju pjevačice "Atomic Kitten" u magazinu OK!.

"Definitivno je među nama bilo puno seksualne napetosti", potvrdila je i dodala da kojim slučajem kamere nisu bile tamo, tko zna što bi se dogodilo. Lucienu Laviscountu izletjelo je: "Ona nije prestara za mene".

image

Aduti Luciena Laviscounta za ulogu Bonda

COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Da stvar bude zanimljivija, šarmer iz popularne serije zapao je za oko i moćnoj producentici Barbari Broccoli u čijim su rukama prava na franšizu filmova o Jamesu Bondu. Lucien Laviscount odnedavno je među najizglednijim kandidatima za novog agenta 007: prošlogodišnji favorit Idris Elba ispao je iz igre, a na njegovo mjesto uletio je fatalni Laviscount. S obzirom na to kako djeluje na žene, jedan od najvažnijih Bondovih talenata, taj je tridesetjednogodišnjak već apsolvirao.

Linker
28. travanj 2024 18:42