druženje za deset

Zabavan tata: David Beckham odveo je kćer na koncert slavnog pjevača, njezina reakcija je sve!

Nogometni as stalno pokazuje da je posvećen otac, a nije mu teško ni malo se osramotiti da bi nasmijao kćer.

Postoji neka neraskidiva veza između očeva i kćerki. Njihov odnos je poseban i drugačiji, baš kao onaj slavnog bivšeg nogometaša Davida Beckhama i njegove kćeri Harper Seven. David je u već nekoliko navrata javno pokazao koliko voli kvalitetno provoditi vrijeme u društvu svoje kćeri, a najnovija videa na njegovom Instagramu upravo to i dokazuju.

Naime, David je odveo Harper na koncert The Weeknda u Miamiju, gdje su se oboje dobro zabavili.

"Sramotni tatin trenutak. Malo sam fulavao, ali sam na kraju uspio i nasmijao Harper. Kakav show, a tek taj osmijeh!", napisao je Beckham ispod serije videa u kojima pokazuje svoje umijeće pjevanja.

Da uživa kao nikad u životu Harper je pokazala svojim osmijehom od uha do uha, dijelom zbog glazbe koju voli, a dijelom zbog tatinih glazbenih pokušaja. Time je pokazao da će za nju napraviti sve pa se i javno "sramotiti".

Nakon koncerta, Harper i David požurili su u backstage upoznati The Weeknda s kojim su se i fotografirali za uspomenu.

David i njegova obitelj ovog su ljeta navratili do Hrvatske, gdje su odsjeli na otoku Lopudu. Posjetili su restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet bio je da ih nitko ne fotografira. Ipak, svoju jadransku avanturu podijelili su na svojim profilima te otkrili da su se sjajno proveli.

Victoria je tijekom odmora redovito vježbala, dok ju je suprug potajno snimao. Tu je snimku objavio na Instagramu i pošteno nasmijao pratitelje.

Linker
13. travanj 2024 21:40