sreća zbog prinova

Zadnji dani do dolaska blizanaca: Hilary Swank objavila snimku s ultrazvuka

Glumica koja uskoro očekuje blizance, s javnošću je podijelila snimku ultrazvuka na kojoj se jasno vidi savijena ručica jedne bebe u pozi kao za borbu.

Oskarovka Hilary Swank uskoro će prvi put postati mama i to blizanaca čiji spol još nije otkrila. S javnošću često dijeli snimke svog trudničkog trbuščića i ne skriva koliko uživa u trudnoći i skorašnjem majčinstvu. Za vrijeme trudnoće nije zanemarila niti vježbanje pa njezini obožavatelji mogu vidjeti kako održava kondiciju u teretani, a sada je prvi put otkrila i snimku ultrazvuka na kojem se vidi jedna od beba koja za sada nosi ime - beba A.

Na ultrazvučnoj snimci piše i Million dollar baby (beba od milijun dolara). To je ujedno i asocijacija na film "Djevojka od milijun dolara" u kojem je Hilary briljantno odigrala ulogu amaterske boksačice koja joj je donijela drugog Oscara. A njezini najvažniji "Oscari" tek trebaju ugledati svjetlo dana. Glumica je u listopadu otkrila da ona i njezin suprug Philip Schneider očekuju blizance.

"To je nešto što sam dugo željela i moja sljedeća uloga je da ću biti mama. I to ne samo jednog, nego dva djeteta. Ne mogu vjerovati", rekla je tada 48-godišnja glumica koja sitno broji do poroda.

Ispod snimke ultrazvuka na Instagramu javile su se brojne njezine kolegice pa je tako Kate Hudson komentirala da se vidi kako beba ima mamina ramena, Sharon Stone je uz emotikone sa smijehom kratko napisala OMG (Oh my Good), a Lindsey Lohan joj je poslala mnoštvo emotikona u obliku srca...

Linker
20. travanj 2024 05:35