Kendall Jenner
 

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Prinova ili podvala

Zagonetni osmijeh Kendall Jenner: Dolazi li nova beba u najpoznatiju obitelj?

U traileru za četvrtu epizodu treće sezone reality showa "The Kardashians" producentica pita Kendall kako ide trudnoća.

U traileru za četvrtu epizodu treće sezone reality showa "The Kardashians" producentica pita Kendall kako ide trudnoća.

Fanovi koji su pogledali trailer za četvrtu epizodu treće sezone reality showa "The Kardashians" ostali su iznenađeni; je li to upravo objavljeno da je Kendall trudna? U zadnjim sekundama najave čuje se, naime, glas producentice koja kaže: "Veliko pitanje glasi: kako ide trudnoća?", na što se 27-godišnji supermodel pomalo sramežljivo nasmiješi i ne odgovori ništa. Do raspleta će se gledatelji morati strpjeti do četvrtka, 15. lipnja, kad će nova epizoda biti dostupna.

Kendall je jedina od sestara iz klana Kardashian-Jenner koja nema djecu. I u prethodnoj sezoni showa, podsjetio je People, bilo je govora o njenoj trudnoći, ili bolje rečeno, majka Kris Jenner (67) uvjeravala ju je kako joj je vrijeme za bebu. No, na njezine riječi Kendall se zagrcnula vodom i rekla majci da se zbog njenih riječi osjeća "neugodno".

"Znam, stalno mi govoriš da ne postajem mlađa, ali znaš što? To je moj život. I ne znam jesam li spremna za bebu", rekla je Kendall dodajući kako još mora puno toga spoznati da bi bila zrela za dijete te da još uživa u životu kakav vodi. No, Kris je bila uporna te je podsjetila kćer kako joj se "broj jajašaca smanjuje svake godine", a kako bi dobila drugo mišljenje obratila se ginekologu kojeg nazivaju dr. A, liječniku koji je pomogao Kourtney Kardashian tijekom njezinih trudnoća. Liječnik je preporučio Kendall zamrzavanje jajašaca kao opciju. "Ako ima partnera, čak i ako nisu vjenčani, preporučujem barem ciklus zamrzavanja jajnih stanica. Bilo bi dobro vrijeme za zamrzavanje jajašaca. Što ste mlađi, to je kvaliteta bolja", rekao je liječnik preko telefona, na što je Kris zadirkujući kćer zaključila: "Mislim da smo jednoglasni, imat ćemo dijete."

Je li Kendall odlučila promijeniti život u kojem uživa i odlučiti se na veliki korak ili je sve „kardashianska” podvala, kako pretpostavljaju fanovi? Činjenica je da Kendall povezuju u posljednje vrijeme s glazbenikom Bad Bunnyjem, no malo tko vjeruje da su se već toliko zbližili da bi se odlučili na prinovu u obitelji. S druge strane, oni koji detaljno prate Kendallin život znaju da se njena kobila nedavno oždrijebila, pa su potpuno sigurni da se pitanje o trudnoći odnosi na – kobilu. Tko želi dobiti odgovore, morat će pričekati novu epizodu u četvrtak.

Linker
29. travanj 2024 05:06