ROBERT FAJT CROPIX
DOČEK U NOVIGRADU

‘Zagrepčanke ili Dalmatinke?‘ Joško Gvardiol otkrio kakvu djevojku želi

Mladi branič se na fešti u Novigradu osvrnuo na svoj status miljenika žena koji je stekao nakon Svjetskog prvenstva te odgovorio na nekoliko ‘gorućih‘ pitanja.

Mladi branič se na fešti u Novigradu osvrnuo na svoj status miljenika žena koji je stekao nakon Svjetskog prvenstva te odgovorio na nekoliko ‘gorućih‘ pitanja.

Nakon dočeka na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, na kojim se okupilo više od 80 tisuća ljudi, susjedi Joška Gvardiola organizirali su mu spektakularnu dobrodošlicu u kvartu. Veselju tu nije došao kraj jer u srijedu je Joško posjetio Novigrad, rodno mjesto njegovog oca Tihomira, gdje je također dočekan kao prava zvijezda.

U Novigradu žive Joškova baka Milka i djed Zvonko, a njihova je kuća bila njegova prva postaja. Nakon ručka, Gvardiol je s obitelji brodom stigao pred zgradu Općine, gdje su mještani njemu u čast feštali uz vatromet i bakljadu. Nakon što se popeo na pozornicu, zapjevao je "Večeras je naša fešta" i poručio:

"U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom!"

image

U Novigradu žive Joškovi baka i djed

LUKA GERLANC
image

Joškove sestre Franka i Lorena

LUKA GERLANC

Mladi branič ovom se prilikom osvrnuo na svoj status miljenika žena koji je stekao nakon Svjetskog prvenstva u Katru te odgovorio na nekoliko "gorućih" pitanja.

"Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge!", našalio se.

image

Mještani su ga dočekali bakljadom

ROBERT FAJT CROPIX
image

Joško je na feštu pred zgradom Općine došao brodom

LUKA GERLANC CROPIX

Podsjećamo, Gvardiol je nedavno je u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

"Čekaj, ti voliš malo starije?", pitao ga je Knjaz na što je Gvardiol odgovorio: "Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru".

"Draga J. Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram", dodao je u šali.

Linker
26. travanj 2024 12:39