U dobrim odnosima

Zajedno ispod kišobrana: Al Pacino uhvaćen s bivšom s kojom je bio deset godina

Par je odavno prekinuo ljubavnu vezu, no ipak su ostali u dobrim odnosima.

Argetinska glumica Lucila Sola i glumac Al Pacino 2009. godine započeli su svoju vezu, a prekinuli su nakon gotovo deset godina. O njihovom prekidu nije se znalo puno detalja, no sudeći po fotografijama, bivši par je ostao u dobrim odnosima. Fotografi su ih uhvatili za kišnog dana u Los Angelesu, a uputili su se do njezinog doma na večeru.

Lucila se u SAD doselila sa željom da postane slavna glumica, no nije ostvarila zapaženi uspjeh. Udala se 1997. za glumca Maxima Morronea s kojim je dobila kćer Camilu Morrone, koja je u fokus javnosti došla nakon veze s glumcem Leonardom DiCaprijem.

image
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tri godine nakon rastave braka, argentinska glumica, 36 godina mlađa od zvijezde trilogije "Kum", prohodala je s glumcem, a neko vrijeme razmišljali su i o braku. Pacino je nakon prekida sa Solom hodao s 39-godišnjom glumicom i glazbenicom Meital Dohan, dok je prošle godine proslavio 82. rođendan u društvu 28-godišnje djevojke Noore Alfallah, inače filmske producentice. Iz prethodnih veza, Pacino ima troje djece - kći Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant te blizance Antona i Oliviju s bivšom djevojkom Beverly D‘Angelo.

Linker
25. travanj 2024 00:20