požalio?

Zaletio se: Pete Davidson uklanja tetovaže koje je posvetio Kim Kardashian?

Komičar je na snimanju nove komedije viđen s flasterom na ključnoj kosti, točno na mjestu na kojem je ranije u čast Kim ispisao "Moja djevojka je odvjetnica".

Romansa Kim Kardashian i Petea Davidsona trajala je devet mjeseci, a komičar je u tom periodu posvetio čak četiri tetovaže reality zvijezdi. Nakon njihovog prekida u kolovozu, mnogi su se nagađali kako bi Pete ubrzo mogao ukloniti tetovaže, a moguće kako su njegove najnovije fotografije potvrdile upravo to.

Naime, paparazzi su "ulovili" Petea na setu njegove nove komedije "Bupkis", a iz ovratnika njegove majice provirivao je flaster, zalijepljen točno na mjestu na kojem je ranije u čast Kim ispisao "Moja djevojka je odvjetnica".

image

Pete Davison na snimanju nove serije

JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njegova je gesta tada oduševila Kardashianku te je fotke tetovaže podijelila na društvenim mrežama. Reality zvijezda svojevremeno je potvrdila i da je komičar na prsima istetovirao njezinom ime i otkrila kako to nije jedina tetovaža koju joj je posvetio.

Nadalje, komičar je sitnim slovima na donjem dijelu vrata istetovirao slova "KNSCP", što je najvjerojatnije kratica za imena Kardashiankine djece - North, Saint, Chicago i Psalm. Posvetio joj je i natpis "Jasmine ∞ Aladdin", što je referenca na njihove uloge u skeču "Saturday Night Live", s kojim je započela njihova romansa.

image
ZAPATA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ZAPATA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Neobično je što je Davidson prije nego što je ušao u vezu s Kim izjavio kako je u procesu uklanjanja svih svojih tetovaža. Nadao je kako će mu to otvoriti put prema novim glumačkim ulogama, jer trenutačno šminkerima na setu za prekrivanje njegovih tetovaža treba i po četiri sata.

Linker
20. travanj 2024 03:19