MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
U New Yorku

Zaljubili se na setu: Glumci iz hit serije "Bijeli lotos" poljupcem potvrdili vezu

Nije rijetkost da se na setu dogodi ljubav! Ovog puta zaljubili su se glumci koje smo gledali u hit seriji "Bijeli lotos" - uhvaćeni su kako se ljube u New Yorku čime su potvrđena šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Nije rijetkost da se na setu dogodi ljubav! Ovog puta zaljubili su se glumci koje smo gledali u hit seriji "Bijeli lotos" - uhvaćeni su kako se ljube u New Yorku čime su potvrđena šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Čini se kako je zvijezdama dosta skrivanja: godinu dana su ignorirali šuškanja da su u vezi, da bi ih sada fotografi uhvatili kako bezbrižno šeću ulicama New Yorka. Glumica Meghann Fahy i glumac Leo Woodall, zvijezde serije "Bijeli lotus", uživali su u jesenskom danu ne obazirući se na fotografe oko sebe, a da im je svejedno što će njihova ljubav postati javna pokazali su i strastvenim poljupcem.

image

Glasine su počele prošle godine, a sada su ih paparazzi uhvatili zajedno u New Yorku.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Glasine da su u vezi krenule su u rujnu prošle godine kada je Woodall na svojem Instagramu podijelio fotografije sa seta na kojima je bila i glumica. I ništa ne bi bilo sumnjivo da on uz objavu nije napisao "To je ljubav", na što je ona odgovorila s "Volim te", a fotografije s njim podijelila je i ona - doduše, ponovno su bili okruženi s drugim suradnicima pa su mnogi mislili kako se samo radi o prijateljskoj ljubavi među kolegama.

Doduše, kada ju je Andy Cohen, u emisiji "Watch What Happens Live", upitao jesu li glasine o vezi istinite, glumica je izbjegavala odgovoriti na pitanje, a prvi konkretniji dokaz ljubavi dogodio se na dodjeli nagrada Udruženja glumaca u veljači ove godine gdje se engleski glumac nije odvajao od svoje 33-godišnje kolegice..

Fahy je najpoznatija po ulozi Daphne Sullivan u drugoj sezoni hvaljene serije "Bijeli lotos" i u seriji "Odvažne". Par se upoznao upravo na setu "Bijelog lotosa" - 27-godišnji Leo Woodall u seriji je glumio Jacka. Iako su sada ljubavni par, u seriji nisu bili romantično povezani. Naime Meghann je glumila nesretnu kućanicu udanu za bogataša, a supruga joj je glumio britanski glumac Theo James. Leo je pak glumio nećaka britanskog bogataša Quentina, doduše na kraju serije ispostavilo se da mu je on ljubavnik.

HBO-ova serija "Bijeli lotos" prati bogataše na njihovim luksuznim putovanjima, a radnja je svaki puta smještena u nekom drugom resortu. Prva sezona snimljena je na Havajima, dok je druga bila smještena na Siciliju u Italiji. Serija je oduševila publiku, ali i kritiku pa je tako osvojila čak 10 Emmyja. Malo je reći da se s nestrpljenjem čeka treća sezona, ali načekat ćemo se jer je i taj projekt, kao i mnogi drugi, odgođen zbog ovogodišnjeg štrajka filmskih scenarista i glumaca pa novi nastavci stižu tek 2025. godine. Za sada je poznato samo da se snima na Tajlandu.

Linker
26. travanj 2024 08:53