Profimedia
Brak dvojnika

Zaljubili se na setu: Vjenčali se dubleri Charlize Theron i Chris Hemsworth

Aurelia Agel Howell i njen suprug Justinu Howell, majstori su borilačkih vještina koji su vjerno dočarali holivudske zvijezde u akcijskim scenama u više filmova, a na setu su pronašli i - ljubav.

Aurelia Agel Howell i njen suprug Justinu Howell, majstori su borilačkih vještina koji su vjerno dočarali holivudske zvijezde u akcijskim scenama u više filmova, a na setu su pronašli i - ljubav.

Holivudske zvijezde Charlize Theron i Chris Hemsworth slove za jedan od najljepših filmskih parova. Međutim, nisu zajedno. Australski glumac sretno je oženjen Elsom Pataky, španjolskom manekenkom i glumicom dok se zvijezdu filma "Mad Max: Fury Road" odnedavno povezuje s manekenom navodnog hrvatskog podrijetla, Alexom Dimitrijevićem. Ali zato njihovi dvojnici jesu! Naime, vješti kaskaderi i majstori borilačkih vještina, koji umjesto Chrisa i Charlize izvode opasne scene, zaljubili su se na snimanju SF serije "Hallo", piše The New York Post.

Riječ je o Auréliji Agel Howell (25) i njenom suprugu Justinu Howell (34) koji odnedavno u velikim fimskim projektima mijenjaju Charlize Theron te Chrisa Hemswortha.

Kaskaderka Aurelija dvojnica je holivudske glumice samo u najopasnijim akcijskim scenama jer ih Charlize Theron kad god može snima sama. Tako je u filmu"„Atomska plavuša" besprijekorno odigrala 95 posto scena tučnjava i jedan veliki skok kroz prozor. Međutim, na setu postoji "viša sila", producenti. Kada se donese odluka da je glumici preopasno igrati vratolomnu scenu, nastupa francuska majstorica borilačkih vještina i nesuđena kuharica. Aurélia je napustila kulinarsku školu u domovini jer je shvatila da ju više privlače judo, karate i boks, a nositeljica je i crnog pojasa u taekwondou. Pvi put je zamijenila Charlize Theron u filmu "Brzi i žestoki 10", a ulogu "lažne Charlize" dobila je i u nastavku njenog filma o superherojima, "The Old Guard".

image

Chris Hemsworth na premijeri filma ‘Extraction 2‘ u kojem ga je, u zahtjevnim scenama, mijenjao dvojnik

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Aurelijin suprug, Justin Howell, mijenjao je Chrisa Hemswortha u spektaklu "Thor: Love and Thunder" i u filmu "Extraction 2".

"Nije lako biti s kaskaderom, ali budući da smo oboje u istom poslu, znamo i sve izazove. Razumijemo jedno drugo i uvažavamo naše lude rasporede. Prvi film izvan Francuske snimala sam u Berlinu, gdje sam zamijenila škotsku glumicu Karen Gillan u "Čuvarima galaksije III.", rekla je Aurélia koja je bila glavna kaskaderka u filmu "Crna udovica" iz 2021., a sudjelovala je i u akcijskim scenama četvrtog nastavka akcijskog spektakla "John Wick".

image

Charlize Theron ima dvojnicu, majstoricu borilačkih vještina

MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

"Posao koji radim zahtijeva veliku žrtvu, ali zahvaljujući njemu živim svoj najbolji život", rekla je na kraju francuska kaskaderka.

Linker
27. travanj 2024 23:26