Skrasio bi se

Zaljubljeni Brad i Ines: Veza se zahuktava, već su jedno drugom rekli tri slatke riječi

Oskarovac i dizajnerica nakita još ne žive zajedno, ali upućeni izvor kaže da je slavni glumac fokusiran na budućnost s 27 godina mlađom partnericom.

Punom brzinom razvija se ljubavna veza glumačkog superstara Brada Pitta i dizajnerice nakita Ines de Ramon, pa iako nisu dugo zajedno sve dobro napreduje i već su međusobno izjavili ljubav, otkrio je dobro upućen izvor za Us Weekly. Pored toga, 59-godišnji bi se oskarovac ponovno „želio skrasiti” i unatoč ludom radnom rasporedu fokusiran je na svoju budućnost s 27 godina mlađom Ines. Nisu još u fazi u kojoj bi počeli živjeti zajedno, ali sve ide u tom smjeru, otkrio je izvor. Za sada razmatraju kako će preko ljeta pobjeći iz Amerike, a mogli bi se odlučiti za zajedničko putovanje Europom. Putovanje u inozemstvo moglo bi za Pitta biti avantura u kojoj će spojiti užitak i posao, jer glumac je uvijek u potrazi za zanimljivim nekretninama, a na europskom ih tlu ima više nego dovoljno.

image

Rijetka zajednička fotografija Brada i Ines, snimljena 1. ožujka na dodjeli nagrada César u Parizu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prvi puta su mediji povezali Pitta i de Ramon u studenome 2022., dva mjeseca nakon što je potvrđeno da se potpredsjednica uprave brenda luksuznog nakita Anita Ko Jewelry razišla sa suprugom Paulom Wesleyem (40), glumcem najpoznatijim po seriji „Vampirski dnevnici”. Brad i Ines očito dobro odgovaraju jedno drugome i ugodno im je zajedno, pa je ona nakon samo nekoliko mjeseci veze upoznala neke njegove bliske prijatelje, otkrio je insajder. Situacija nije toliko opuštena kad je riječ o Bradovoj obitelji, pa koliko je poznato Ines još nije upoznala Bradovu djecu - Maddoxa (21), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (16) i blizance Vivienne i Knoxa (14), kao ni njihovu majku Angelinu Jolie (47). „Veza je još prilično svježa i trebat će proći još neko vrijeme prije predstavljanja obitelji”, smatra upućeni izvor. To možda i neće teći glatko s obzirom na neriješene račune između bivših supružnika koji još vode bitku oko skrbništva nad mlađom djecom. Pored toga, Brad je tužio Angelinu jer je prodala udio u njihovoj zajedničkoj vinariji Château Miraval u Oklahomi navodno bez njegovog znanja, a ona je pak u sudskim dokumentima navela da je Pitt bio fizički i emocionalni zlostavljač tijekom njihovog braka. Glumčeva odvjetnica Anne Kiley tada je izjavila da će Pitt na optužbe odgovoriti na sudu te istaknula da je njezin klijent od razlaza s Jolie bio „na udaru svake vrste osobnih napada i podmetanja”.

Linker
14. travanj 2024 15:59