Goran i Nives Ivanišević

 RONALD GORSIC/CROPIX
U zagrljaju

Zaljubljeni kao prvog dana: Raznježeni i zagrljeni Nives i Goran Ivanišević iznenadili objavom

Jedan od omiljenih parova domaće scene pokazao je da im u braku cvjetaju ruže i da se vole baš kao prvog dana.

Jedan od omiljenih parova domaće scene pokazao je da im u braku cvjetaju ruže i da se vole baš kao prvog dana.

Nives Ivanišević s vremena na vrijeme raznježi pratitelje na društvenim mrežama objavom crtica iz privatnog života koji dijeli sa suprugom Goranom i sinčićem Oliverom. No s posljednjom je objavom pokazala stranu njihova braka koju možda nemamo priliku tako često vidjeti.

Raznježeni i u zagrljaju nišu se u ritmu glazbe, a osmjesi na njihovim licima govore koliko su zaista sretni u braku. Da su zaljubljeni kao prvog dana primijetili su i njihovi obožavatelji pa su se i komentari ispod objave koja je skupila gotovo 11 i pol tisuća lajkova počeli nizati. Od emotikona srca preko lijepih želja i pošalica, komentari se nižu jedan za drugim. "Lipo vas je viditi tako zaljubljene i sretne!", "Tako slatko za vidjeti vas.", "Divni su, stvoreni jedno za drugo. Sretno vam bilo", "Najdivniji par ikad" samo su dio lijepih riječi koje su pratitelji ostavili ispod Nivesine objave. No najviše simpatija zaradio je komentar voditelja Dalibora Petka koji je šaljivo napisao: "Može malo štipenzi", na što mu je Nives odgovorila "hahaha, ništa bez štipenzi i ljubenzi."

Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017. u tajnosti jednog zagrebačkog restorana. Vjenčanju je prisustvovao samo uži krug obitelji i bliskih prijatelja, a nedugo nakon toga saznalo se da par čeka prinovu. Sin Oliver stigao im je rujnu 2018. godine, a Nives je jednom prilikom napisala da je jako živahan i znatiželjan dječak: "Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu... Tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan", kazala je tada. "Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i s kojima se nisi susreo. Ali evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo”, opisala je Nives iskustvo poroda i majčinstva.

Našem najboljem tenisaču ovo je drugi brak, a u prvom braku s Tatjanom Dragović ima dvoje djece, 20-godišnju kćer Amber Mariu i sina, 15-godišnjeg, Emanuela. Pa iako o privatnom životu ne voli puno govoriti nedavno je u razgovoru za Gloriju otkrio da je sretan, smiren i zadovoljan: "U braku nam je predivno, ali neću sada puno hvaliti da ne ureknem. Nives je veselo biće, zrači posebnom energijom gdje god se pojavi, uvijek je nasmijana, pozitivna... To puno znači u braku ili vezi, da je atmosfera pozitivna. Bez njezine bi podrške bilo teško. Kad mene nema, ona je sama s djetetom, podržavamo se i trudimo se svaki dan biti bolji jedno prema drugome. To je, po meni, tajna sretnog braka", otkrio nam je Goran u kolovozu.

Linker
28. travanj 2024 19:56