NAKON 9 GODINA VEZE

Zaručila se Kris Jenner? Mama Kardashian pokazala prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara

Majka najpoznatijih reality sestara iza sebe ima dva propala braka, a u 25 godina mlađeg Coreyja zaljubila se 2014.

Kris Jenner je za Valentinovo dobila dar "težak" više od 1,2 dolara od svog dugogodišnjeg dečka Coreyja Gamblea. Majka slavnih sestara Kardashian na Instagramu se pohvalila golemim dijamantnim prstenom u obliku srca i pokrenula šuškanja da je svoju devetogodišnju vezu pristala okruniti brakom.

Fotografija je na njezinom profilu osvanula bez popratnog opisa i ostavila obožavatelje klana Kardashian s upitnicima iznad glave. "Ma je li to Kris zaručena?", zapitao se jedan od njih na Redditu, a drugi je zaključio kako vjenčanje Kris i Coreyja zvuči kao zabavan sadržaj za novu sezonu "Keeping up with the Kardashians".

image

U skladnoj vezi su već devet godina

X PRUTTING/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Međutim, "mamadžerica", kako je zovu njezine kćeri, o nagađanjima se zasad nije oglasila. Još se prošle godine šuškalo da se sa svojim odabranikom vjenčala u tajnosti, a u to je posumnjala čak i Khloe Kardashian nakon što se njezina majka pojavila s upečatljivim prstenom. "Čula sam od puno ljudi da si se tajno udala", rekla joj je u jednoj od epizoda njihova showa, no Kris je kroz smijeh sve negirala.

"Zar stvarno misliš da bi se ja udala bez da napravim veliku zabavu? Ne, Khloé, nisam tajno udana. Kunem se Bogom, svom svojom djecom i tatom”, rekla je tada.

image

Kris Jenner I Corey Gamble

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Kris iza sebe ima dva braka. Od odvjetnika Roberta Kardashiana rastala se nakon 12 godina braka 1991., a samo mjesec dana kasnije udala se za olimpijsku zvijezdu Brucea (Caityln) Jennera. Rastali su se 22 godine kasnije zbog "nepomirljivih razlika", a Kris je kasnije istaknula kako na to nije utjecala činjenica da je Bruce ustvari transrodna žena jer je znala da uzima hormone još od 80-ih.

U 25 godina mlađeg talent menadžera Coreyja zaljubila se 2014. godine, nakon što su se upoznali na zabavi Ricarda Tiscija na Ibizi. Par živi zajedno u luksuznoj vili u Calabasasu te su prvi susjedi njezine kćeri Khloe. Kris je ranije ispričala kako je Corey vrlo brižan i zaštitnički nastrojen, kako upravlja njihovim kućanstvom te je svojevrsni "šef osiguranja".

Linker
25. travanj 2024 14:37