Četiri godine veze

Zaručio se zlatni američki par: ‘Udajem se za najboljeg prijatelja‘

Na crno-bijelim fotografijama zaruka par izgleda sretno i razdragano, a nije nikakva tajna da bi voljeli svoju ljubav okruniti djetetom.

Nekadašnja Miss Universe, sada model, glumica i celebrity s društvenih mreža, Amerikanka Olivia Culpo, objavila je da su se ona i njen dečko Christian McCaffrey zaručili nakon četiri godine veze. Uz niz fotografija koje je objavila na Instagramu navela je samo datum zaruka, a na fotografijama se vidi kako Christian, igrač američkog nogometa iz kluba San Francisco 49ers i zvijezda NFL-a, nacionalne nogometne lige, kleči dok moli za Olivijinu ruku.

„Pokušali smo ovo zadržati za sebe koliko god je bilo moguće, ali očigledno vijesti brzo putuju. Udajem se za najboljeg prijatelja. Toliko te puno volim, zaručniče”, napisala je na Instagram Storyju 30-godišnja Olivia svom četiri godine mlađem odabraniku. Objava je dobila snažnu podršku i brojne čestitke na društvenim mrežama.

Par na fotografijama izgleda sretno i razdragano, a Olivia osvaja i zanimljivom odjevnom kombinacijom – glomaznim sakoom i visokim čizmama. Izgleda da je do romantičnih zaruka došlo na putovanju, jer je Olivia koji dan prije objavila i niz fotografija s odmora i uz njih napisala „Smicalice s putovanja”. Koliko se može vidjeti, spavaju u kamp prikolici. Nisu otkrili gdje su, vidi se samo da su u suhom i stjenovitom kraju, kakvih u Americi ne nedostaje.

image

Romantični događaj najvjerojatnije su upriličili na putovanju Amerikom

INSTAGRAM

U svom reality showu „Culpo Sisters” u kojem su uz Oliviju glavne zvijezde njezine sestre Sophia i Aurora, nekadašnja je Miss Universe otvoreno govorila o tome kako se želi udati za McCaffreya i zasnovati obitelj. No, budući da boluje od endometrioze, bila je zabrinuta hoće li moći zatrudnjeti. „Želim imati djecu, ali želim biti sigurna da mogu. Moglo bi mi biti jako teško imati djecu”, rekla je tada. McCaffreyju često izjavljuje ljubav na Instagramu, pa je za trogodišnjicu veze napisala: „Jin mom jangu, ti si oličenje snage kroz poniznost. Hvala ti što si moja stijena i vraćaš mi vjeru u ljubav. Ti si sve o čemu sam ikada sanjala i više od toga.”

Linker
07. travanj 2024 10:42