INSTAGRAM
ZAUVIJEK POČINJE SAD

Zaruke nakon 4 godine ljubavi: Lovac na nekretnine "ulovio" novu curu

Prije tjedan dana proslavili su četvrtu godišnjicu veze, a sada je glumica otkrila da su se zaručili i da je u planu vjenčanje.

Prije tjedan dana proslavili su četvrtu godišnjicu veze, a sada je glumica otkrila da su se zaručili i da je u planu vjenčanje.

Glumica Zooey Deschanel, zvijezda hit serije "Nova cura" i Jonathan Scott, poznat kao jedan od braće iz serije "Lovci na nekretnine", zaručili su se nakon četiri godine veze. Sretne vijesti glumica je podijelila na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj se pohvalila zaručničkim, dijamantnim prstenom. Uz fotografiju je kratko napisala "Zauvijek počinje sada".

Par je prije nešto više od tjedan dana proslavio četvrtu godišnjicu veze, a zaručili su se na obiteljskom putovanju u Škotsku, koja Jonathanu mnogo znači. Iako je rođen i odrastao u Kanadi, njegov otac je porijeklom Škot i to nasljeđe i njemu i njegovom bratu blizancu Drewu mnogo znači pa su tako obojica nosili tradicionalne kiltove na Drewovo vjenčanje 2018. godine.

Zooey i Jonathan su se upoznali 2019, kada su zajedno gostovali u showu "Carpool Karakoke" Jamesa Cordena. Tada su uz njih bili i njihova braća - Jonathanov brat blizanac Drew i Zoowyjina sestra, glumica Emily Deschanel, a četvorka se toliko dobro slagala da su se okupili ponovno nakon snimanja i uživali u karaokama u Los Angelesu. Mjesec dana nakon snimanja showa uhvaćeni su kako se drže za ruke pa je njihova romansa razotkrivena.

Oboje već imaju brakove iza sebe - Zooey je bila udana za Jacoba Pechenika s kojim ima kćer Elsie i sina Charlieja. Njih dvoje su se razišli 2019., a službeno razveli godinu nakon. Taj brak potrajao je četiri godine, godinu više od njezinog prvog braka s Benom Gibbardom za kojeg se udala 2009., a razvela 2012. godine.

Jonathan je bio u braku sa stjuardesom Kelsy Ully od 2007. do 2013., a prije veze sa Zooey bio je s producenticom Jacintom Kuznetsov s kojom se razišao 2018. godine.

Linker
27. travanj 2024 06:40