FOTO PRVIJENAC

‘Zaslužila‘ je! Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa suprugom na Instagramu

Iako na društvenim mrežama ne objavljuje često, ovu objavu je posvetio svojoj ljepšoj polovici - glumici Jeleni Perčin.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, koji već godinama živi i radi u Zagrebu na svom Instagram profilu ne dijeli često fotografije, međutim ovog puta je napravio iznimku u čast supruzi.

Iako ima tek 129 Instagram objava, glumac je tek sada prvi put podijelio njihovu zajedničkiu fotografiju te se našalio povodom toga s pratiteljima: ‘‘I ja sliku sa ženom imam!"

"Prekrasan par", "Deša i Filip, jer sve je počelo od Zore Dubrovačke", "Divni ste", samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografije.

"Jelena je naša najljepša glumica ali isto tako moram reći ona je ipak Konavoska ljepotica", poručila je jedna pratiteljica, a druga se nadovezala u komentarom: "Kad vas vidim, sjetimo se samo zore dubrovačke!"

Podsjetimo, Momčilo i Jelena Perčin upoznali su se na snimanju serije ‘Zora dubrovačka, a vezu su okrnuli brakom u svibnju 2018. nakon dvije i pol godine veze.

Zaljubljeni par uživao je u večeri u restoranu Dubrovnik na otoku Lopud, koji nudi ugodan prirodni ambijent i neodoljive okuse svježe i ukusne hrane počevši od ribe, školjke do raznolikog mesa...

Podsjetimo, svestrani glumac prošle godine je u razgvooru za Gloria.hr portal otkrio čime ga je supruga Jelena najviše osvojila.

"Malim, a velikim stvarima‘‘, otkrio je te dodao da od svih njezinih osobina najviše voli ‘‘odgovornost.‘‘

image

Momčilo Otašević

VEDRAN PETEH CROPIX

Dotaknuo se i donosa sa svojom pokćerkom trinaestogodišnjom Lotom i trogodišnjom kćerkicom Mašom te je odgovrio na pitanje kakvim se ocem smatra.

"Trudim se biti točno onakav kakav je moj otac meni", priznao je Momčilo te otkrio kako izgleda njegova dnevna rutina.

"Snimam i radim. Dođem kući u 19 sati, igram se s djetetom, legnem s njima i to je to. To mi je život trenutačno. Za mene zabave nema", zaključio je kroz smijeh simpatični glumac.

Linker
25. travanj 2024 11:34