Elton John

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
zabrinuo obitelj

Zbog nezgodnog pada Elton John proveo noć u bolnici: ‘Sad je kod kuće i dobrog je zdravlja‘

Pjevač s obitelji odmara u vili na jugu Francuske pa je u nedjelju navečer zaprimljen u bolnicu u Monaku.

Pjevač s obitelji odmara u vili na jugu Francuske pa je u nedjelju navečer zaprimljen u bolnicu u Monaku.

Legendarni Elton John je u nedjelju navečer zbog pada u obiteljskoj kući zaprimljen na odjel ortopedije bolničkog centra Princesse Grace u centru Monaka. Pjevač je hospitaliziran u nedjelju navečer, a nakon što je vijest dospjela u medije javio se i njegov glasnogovornik.

"Možemo potvrditi da je nakon što se jučer okliznuo u svom domu na jugu Francuske, Elton posjetio lokalnu bolnici kao mjeru opreza" naveo je glasnogovornik u izjavi pa nadodao "nakon obavljenih kontrola jutros je odmah otpušten i već je kod kuće te je dobrog zdravlja." Elton ljeto provodi sa suprugom i sinovima u njihovoj vili u Nici gdje se odmara nakon što je u srpnju završio s Farewell Yellow Brick Road turnejom. Upravo se ovom turnejom pjevač oprostio od turneja kako bi mogao više vremena provoditi sa suprugom i djecom, ali je izjavio da to ne znači da se u potpunosti oprostio od nastupa. Međutim još uvijek se nije izjasnio znači li to da prestaje i sa snimanjem pjesama ili će ipak nastaviti snimati novu glazbu.

Posljednji put u javnosti je viđen prije nekoliko dana dok je s prijateljima uživao na svojoj 21 milijun funti vrijednoj super jahti u Saint Tropezu. Osim toga, ranije ovog mjeseca viđen je i na večeri s Kevinom Spaceyjem nakon što je glumac oslobođen optužbi za seksualni napad na četvoricu muškaraca. Očito je da Elton uživa u slobodnom vremenu koje provodi uz najdraže, posebno uz djecu za koju kaže da su njegovi najveći uspjesi. Kako je napisao u javnom pismu povodom svog 75. rođendana: "Zachary i Elijah, vas dvojica ste najveći darovi koje sam ikada dobio. Ispunili ste moje srce ljubavlju i moj život svrhom i značenjem za koje nikad nisam mislio da će biti moguće. Vi ste moja najponosnija dostignuća i volim vas obojicu puno."

Linker
27. travanj 2024 22:02