Kao konjske žvale

Zbog scene u kadi iz Euphorije svima je bila muka, sad je otkriveno kako je snimljena

Glumica je ispričala kako su snimili scenu povraćanja, koja se i njoj gadila.

Sydney Sweeney, jedno od lica hit serije "Euforija" nakon što su epizode puštene u emitiranje otvoreno je progovorila koliko joj je neke scene bilo teško snimati. Pogotovo tu jednu u kadi iz četvrte epizode druge sezone.

Njen lik Cassie stvarno je prošao svašta u drugoj sezoni, a sve je krenulo od vrućih scena seksa u kadi na tulumu na kojem se spetljala s bivšim dečkom njene najbolje prijateljice Nateom Jacobsom. Ta se saga nastavila, a stvari su eskalirale u četvrtoj epizodi - prilikom rođendanskog tuluma njene takozvane najbolje prijateljice Maddie.

image

Sydney Sweeney zvijezda je serije Euforija

COTTON ON/PLANET/PROFIMEDIA

Lik Cassie bio je ljubomoran na to što prijateljica i Nate razgovaraju (i pokušavaju pokrpati odnos), stoga je pila cijelu večer. Svojim manipulatorskim vještinama uspjela je cijelu ekipu odvući u jacuzzi. Dok je gledala prijateljicu kako pokušava spasiti vezu s bivšim dečkom, Cassie je povratila u vodu. Što je njenu prijateljicu, a i mnoge gledatelje pred ekranima, natjeralo na mučninu.

Ispada da je i glumica Sydney Sweeney imala istu reakciju kada je tu scenu snimala. Glumica je otvoreno progovorila o toj intenzivnoj, ali i urnebesnoj sceni.

"Tijekom scene u kadi, odnosno tijekom povraćanja, stvarno mi se gadilo. Imaju tu nevidljivu cijev koja izgleda kao konjske žvale, stavili su je u moja usta i morala sam je nekako držati u ustima i izgledati polunormalno, a zatim sam morala povratiti po svima što je bilo... Bilo je tako odurno", opisala je glumica cijeli proces.

image

Glumica voli snimanje grupnih scena

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Cijeli incident dogodio se na rođendanskom tulumu koji je upravo njezin lik priredio u svojoj kući za prijateljicu. Do scene u kadi, Cassie se uglavnom moglo vidjeti s nekim alkoholom u ruci, a glumica ima mišljenje i o tome.

"Svaku scenu redatelj Sam Levinson je htio da pije iz druge boce. Tako da ako obratite pozornost, u svakom kadru ima potpuno drugačiju bocu u rukama. Do kraja te epizode rekla sam - koliko pića je popila? Bila bi mrtva", kazala je Sweeney u intervjuu za Decider.

No, iako joj je cijelo iskustvo sa snimanjem u jacuzziju bilo možda ne baš poželjno, Sydney cijeni izazov.

"Volim takve scene gdje smo svi zajedno. Jer često nemamo mnogo scena u kojima je mnogo djevojaka zajedno i u kojima smo doslovno u jednoj prostoriji. Bilo je kaotično, ali zabavno", zaključila je glumica.

Sydney je vrlo otvoreno govorila o tome kako su joj smetale scene nepotrebne golotinje koje je trebala snimiti, tako je redatelj uvažio njenu molbu te preinačio scene u kojima se ona trebala pojaviti u toplesu.

Linker
25. travanj 2024 21:29