ne staje

Želi napučiti Zemlju? Slavni komičar s jednom od mnogobrojnih žena dobio 12. dijete

DJ-ica Abby De La Rosa i Nick Cannon, koji već imaju 15-mjesečne blizance Ziona i Zilliona, dobili su kćerkicu neobična imena.

Američki komičar Nick Cannon i bivši suprug glazbenice Mariah Carey, očito si je uzeo u cilj napučiti Zemlju jer dobiva dijete za djetetom. Potomke ima s nekoliko žena, a sada je dobio i 12. dijete, odnosno treće s DJ-icom Abby De La Rosa. Kćerkicu Beautiful Zeppelin dobili su u petak 11. listopada, a mama se sretnom viješću pohvalila na svom Instagramu.

Kćerkicom se pohvalio i tata Nick na svom profilu, napisavši: "Abby, činiš da SVE izgleda tako lako i bez napora, a ja sam zauvijek dužan tebi i tvom neumornom radu, stalnoj predanosti, marljivom trudu i nesebičnoj ljubavi koju pružaš našoj djeci i meni. Beautiful ima privilegiju imati majku punu ljubavi. Tvoja otpornost i snaga ne prolaze nezapaženo. Gledati te kako se smiješ kroz ludilo svijeta i moje stalno ludilo je tako impresivno", poručio je Cannon.

De La Rosa ranije nije htjela otkriti tko je otac njezinog trećeg djeteta, iako se svima bilo jasno da je to slavni komičar.

image

Nick Cannon s jednim od svoje mnogobrojne djece.

@CELEBCANDIDLY/ SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Manekenka Alyssa Scott prošlog je mjeseca potvrdila da ona i Cannon čekaju čekaju svoje drugo dijete, nakon što ih je zadesila tragedija - njihov sin Zen iznenada je preminuo u prosincu prošle godine. "Zenova majka Alyssa, je najsnažnija žena koju sam vidio. Nikad se nije svađala, nikad nije bila ljuta. Bila je emotivna kad je to trebalo, ali uvijek je bila najbolja mama i to nastavlja biti", kazao je tada Nick.

image

Nick Cannon

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nick Cannon ima i 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana s Mariah Carey, sinove Goldena Sagona (5), jednoipolmjesečnog Rise Messiah i kći Powerful Queen staru 20 mjeseci s modelom Brittany Bell. Osim njih, otac je i trogodišnje Legendary Love koju je dobio s modelom Bre Tiesi te kćeri Onyx Ice Cole koju ima s bivšom manekenkom LaNishom Cole.

Linker
20. travanj 2024 07:06