Slučaj na bazenu

Zoran Šprajc istražuje neobičan ‘zločin‘: ‘Ako je vidite, ne prilazite joj...‘

Urednik i voditelj često se hvali svojim sportskim poduhvatima, a sada je doživio i jednu manju ‘nezgodu‘.

Jedan od omiljenih voditelja i televizijskih lica Zoran Šprajc, osim što zabavlja gledatelje svojim šalama na ekranu, to radi i na svojim društvenim mrežama. Po običaju pratiteljima otkriva kako izgleda urednički posao iza kamera njegove emisije "Stanje nacije", ali i kako izgledaju njegovi rekreativni treninzi koje redovito provodi.

Šprajc, osim što se zaljubio u planinarenje i hikanje, bavi se i plivanjem, a sad je otkrio kakva mu se nezgoda dogodila na jednom zagrebačkom bazenu.

"Zanimljiv kriminalistički slučaj. Dok sam bio na bazenu iz lijeve cipele mi je nestala čarapa. Ako je slučajno vidite kako izgubljeno ide gradom ne prilazite joj nego prijavite najbližoj policijskoj postaji", napisao je Šprajc uz crno-bijelu fotografiju s dokazima. Njegova bosa noga, dvije cipele i samo jedna čarapa na drugoj nozi.

Uz ovu šalu stavio je i hashtagove #truecrime #missingsock - odnosno stvarni zločin i nestala čarapa.

Inače se Šprajc često pohvali s nekom kondicijskom vježbom, ali češće je riječ o planinarenju i hodanju po prirodi. Tako je pokazao da ga ni snijeg ni hladan vjetar ne mogu pokolebati.

"Kondicijske pripreme za Stanje nacije u punom su tijeku, izgleda da će do petka sve biti spremno", napisao je Šprajc uz video sa snježnog Sljemena. Srećom, na planini je zadržao sve čarape na broju.

Osim svojih treninga s obožavateljima dijeli i situacije iza kamere.

"Iza peterostrukog dobitnika Zlatnog studija stoji naporan i dugotrajan rad... (Preslušavanje snimke ministra Gorana Grlića Radmana)", napisao je uz fotografiju na kojoj se vidi kako "spava" s glavom na radnom stolu u redakciji. Bilo je to nedugo nakon što je njegova emisija "Stanje nacije", osvojila Zlatni Studio, medijsku nagradu Jutarnjeg lista.

Osim posla i rekreacije Zoran se voli pohvaliti i nekim kvalitetnim zalogajčićem kojim se počasti. Tako je s ponosom pokazao gablec kojeg je nazvao studentskim.

"Ima dana kad se poželim studentskog standarda", napisao je uz fotku friganih lignji u plastičnoj kutiji otkrivši da ih je uzeo na placu.

Linker
19. travanj 2024 12:56