Među oblacima

Zoran Šprajc ovih dana slavi: "Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima"

Četvrt stoljeća braka i svoj 55. rođendan televizijski urednik i voditelj Zoran Šprajc proslavio je sa suprugom Lidijom na planinarenju, bez djece.

Umjesto na moru, televizijski voditelj Zoran Šprajc i njegova supruga Lidija proslavili su četvrt stoljeća braka "nebu pod oblacima". Urednik i voditelj politično-satirične emisije "Stanje nacije" RTL-a, pohvalio se na Instagramu impresivnim usponom: "Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno, u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine. Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli", objavio je.

Dodao je da je pred njima još mnogo planina, oblaka i duga. Uz to, voditelj danas, 2. kolovoza, slavi 55. rođendan pa je planinareći sa suprugom obilježio dva važna datuma.

Nedavno se na Instagramu pohvalio izletom na Kudin most na rijeci Krupi, nedaleko od Obrovca, i veslanjem kajaka po Zrmanji, nedaleko od Berberovog buka. "Kad doživiš ovakvo osvježenje i ovakav odmor, bude ti žao ljudi koji moraju ići na more", napisao je.

U prijašnjem razgovoru za Gloriju, otkrio je da je njega i suprugu spojio HRT. "Lidija radila kao lektorica, a ja sam tada bio novinar. Kad sam joj počeo nositi tekstove na pregled češće nego što je bilo potrebno i kad sam se počeo interesirati za dosadne pravopisno-gramatičke nijanse hrvatskog jezika, bilo je jasno da tu suradnju treba nastaviti i izvan posla...", izjavio je Zoran Šprajc, koji sa suprugom ima troje djece - kćer Franku te sinove Mirona i Darjana.

Linker
13. travanj 2024 03:08