Zrinka Cvitešić

 Ludovic Robert/Prime Video © Amazon Studios
Najdraže društvo

Zrinka Cvitešić otkriva tko joj je novi partner u petoj epizodi serije ‘The Power‘

Iako u znanzstveno-fantastičnoj seriji s primjesama trilera glumi uz zvijezde Toni Collette i Josha Charlesa, najljepša sjećanja ima na glumačke partnere s četiri noge.

Iako u znanzstveno-fantastičnoj seriji s primjesama trilera glumi uz zvijezde Toni Collette i Josha Charlesa, najljepša sjećanja ima na glumačke partnere s četiri noge.

‘‘Prvo se igramo, a onda radimo‘‘, napisala je Zrinka Cvitešić uz preslatki video svog glumačkog partnera, bijelog ponija Mr Whiskeya s kojim igra u britanskoj seriji "The Power". Njezina uloga Tatiane Moskalev, zbog koje je naša glumica postala plavuša, nije ni približno ljupka kao ovaj video sa snimanja serije. Ona naime, glumi bivšu prvu damu Moldavije koja nakon ubojstva supruga preuzima vlast u državi. Serija ima devet epizoda i od 31. ožujka prikazuje se petkom na Amazon Primeu, a osim Mr Whiskeya koji se Zrinki pridružuje u petoj epizodi, uz nju glume i holivudske zvijezde Toni Collette i Josh Charles.

"The Power" je snimljen po istoimenom znanstveno-fantastičnom romanu britanske spisateljice Naomi Alderman iz 2016., koji je postao i bestseler New York Timesa, a njegova središnja premisa je da žene razvijaju sposobnost oslobađanja električnih udara iz svojih prstiju, što im omogućava da postanu dominantniji spol. Naravno takva moć može biti korisna, ali i razarajuća.

Zrinka Cvitešić kao Tatiana Moskalev u seriji se osim s malenim ponijem, druži i s još nekoliko pasa koji glume njezine ljubimce, a kako je napisala na svom Instagramu, najdraži dio snimanja bili su joj treninzi s njima. Krajem ožujka Zrinka se pridružila glumačkoj i autorskoj ekipi serije na promocijama u Londonu i New Yorku, a za svoju ulogu dobila je same pohvale.

image

Glumci serije na premijeri u New Yorku: John Leguizamo, Zrinka Cvitešić, Toheeb Jimoh, Edwina Findley, Toni Collette, Auli‘i Cravalho i Halle Bush

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 11:43