nove ljubavi

Zvijezda Bijelog Lotosa objavila je fotografiju cijele ekipe, fanovi uočili nešto znakovito

Nakon što je Jennifer Coolidge objavila fotografiju glumačke ekipe Bijelog Lotosa i čestitala im na nominacijama za Zlatni globus, javili su se obožavatelji serijala koji su uvjereni da su po govoru tijela otkrili dva nova ljubavna para.

Jennifer Coolidge, zvijezda HBO-ovog serijala Bijeli lotos čija je druga sezona ovih dana završila s emitiranjem, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju cijele glumačke ekipe čestitavši svima na uspjehu i četiri nominacije za Zlatni globus.

Uz fotografiju je napisala: "Svima koji su radili na Bijelom lotusu, čestitam na više nominacija za Zlatni globus. Prepuna sam zahvalnosti što sam bila u društvu tako karizmatične grupe ljudi! Šetati ulicama Sicilije s ovim glumcima bilo je iznad mojih najluđih snova. Ako budete u prilici, svratite do groblja."

Fanovi su čestitali slavnoj glumici koja je za ulogu milijarderke Tanye dobila jednu od nominacija, ali su se osvrnuli i na samu fotografiju glumačke ekipe. Naime, neki tvrde da se po govoru tijela mogu razotkriti dva zaljubljena para.

Tako je većina uvjerena da su Adam DiMarco, koji glumi Albiea Di Grassa i Haley Lu Richardson, koja igra Portiju, osim u seriji, zaljubljeni i u stvarnom životu. Tvrde da se kemija među njima vidi baš na toj fotografiji. Obožavateljima se čini i da su Meghann Fahy, koja glumi Daphne i Leo Woodall, koji glumi kriminalca Jacka, par koji u seriji nije emotivno vezan - u stvarnom životu zaljubljen.

image

Jennifer Coolidge i Haley Lu Richardson u upravo završenoj drugoj sezoni serije Bijeli lotos

SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Jesu li ovi glumački parovi zaista u vezi otkrit će se prije ili kasnije, a obožavatelji ove megapopularne serije mogu biti sretni jer će ih njihovi likovi i dalje zabavljati s obzirom na to da je redatelj Mike White najavio novu, još luđu sezonu.

Linker
25. travanj 2024 08:49