Sydney Sweeney

 SHUTTERSTOCK/CANVA
Demantirala glasine

Zvijezda "Euforije" progovorila o vezi s 15 godina starijim poduzetnikom: "Voli me i podržava"

Američka glumica Sydney Sweeney otkrila je jesu li šuškanja o prekidu njihove veze istinita, planira li se ikada udati te bi li željela jednoga dana postati mama.

Američka glumica Sydney Sweeney otkrila je jesu li šuškanja o prekidu njihove veze istinita, planira li se ikada udati te bi li željela jednoga dana postati mama.

Dvadesetšestogodišnja američka glumica Sydney Sweeney pozirala je za naslovnicu britanskog magazina Glamour, a tom je prilikom u intervjuu progovorila o svom poslovnom, ali i privatnom životu. Pritom je spomenula i zaručnika Jonathana Davina, inače 15 godina starijeg biznismena s kojim je u vezi od 2018. godine, a lani su se navodno i zaručili.

Iako se već neko vrijeme šuška da zvijezda serije ‘‘Euforija‘‘ ima probleme u vezi, sada je odlučila napokon stati na kraj tim glasinama. Naime, mediji su je povezivali s kolegom Glenom Powellom, koji u novoj romantičnoj komediji ‘‘Samo ne ti‘‘ uz nju ima glavnu ulogu.

image

Sydney i njezin zaručnik rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti zbog čega ne jenjavaju glasine da je veza para u krizi

LIONSSHARENEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LIONSSHARENEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Čujem mnogo priča o svome zaručniku, ali većina toga uopće nije točna. Na primjer, često znam čuti da je moj zaručnik Jonathan vlasnik restorana. To nije točno, on je uspješan poduzetnik iz Chicaga‘‘, rekla je glumica koja inače rijetko govori o privatnom životu. Osim toga što su u ljubavnoj vezi, također surađuju i poslovno. Naime, oboje su producenti njezinog novog filma.

‘‘Jonathan je moj producentski partner. Stvarno je sjajno raditi s nekim tko te tako dobro poznaje, tko u potpunosti podržava tvoje ideje, tvoju viziju i tvoj glas. I lijepo je. Mislim, tko ne bi htio biti sa svojim najboljim prijateljem cijelo vrijeme?‘‘, rekla je glumica. Na pitanje novinara namjerava li se uskoro udati, odgovorila je iskreno.

‘‘Bila bih luda kada bih se udala i imala djecu prije 30. godine. Ali naravno da to jednoga dana želim. Oduvijek sam zamišljala da imam barem četvero djece‘‘, otkrila je.

image

Američka glumica u intervjuu je progovorila i o tome želi li se ikada udati i postati majka

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

‘‘Iako volim planirati sve u životu, svjesna sam da su to ipak stvari koje će se dogoditi ako se trebaju dogoditi. Sanjam o tome da jednog dana svoju djecu učim skijati i da me prate u mojim avanturama, vodim ih u šetnje, učim ih kako sagraditi kućice na drvetu... To je nešto čemu se jako, jako veselim.‘‘

Linker
28. travanj 2024 05:31