Halle Bailey

 SHUTTERSTOCK/EDITORIAL
iznenađenje

Zvijezda filma "Mala sirena" Halle Bailey otkrila sretnu vijest da je postala mama

S partnerom Darrylom Dwayneom Granberryjem Jr. uspjela je sačuvati tajnu o trudnoći do trenutka kada je fanovima objavila kako su potkraj 2023. dobili prinovu.

S partnerom Darrylom Dwayneom Granberryjem Jr. uspjela je sačuvati tajnu o trudnoći do trenutka kada je fanovima objavila kako su potkraj 2023. dobili prinovu.

Američkoj glumici i pjevačici Halle Bailey uspjelo je zatajiti trudnoću od javnosti sve do trenutka kada je na društvenim mrežama objavila radosnu vijest, rođenje sinčića. Zvijezda mjuzikla "Mala sirena" objavila je fotografiju i objasnila: "Iako smo tek nekoliko dana u novoj godini, najveća stvar koju je 2023. mogla učiniti za mene jest da mi donese mog sina. Dobrodošao na svijet, moj anđele. Svijet te silno želi upoznati,", napisala je 23-godišnja glumica.

Presretna mama oduševila je fanove fotografijom ruke svoga sina, na čijoj se zlatnoj narukvici nalazi ugravirano ime Halo. Otac dječačića je Darryl Dwayne Granberry Jr. američki reper, kantautor, glumac i YouTuber. Na nekoliko novijih fotografija, glumica i pjevačica poznata po tome da pomno bdije nad svojom privatnošću, prekrivala je trudnički trbuh naborima odjeće. Najljepšu moguću tajnu čuvao je i njen partner, 26-godišnji glazbenik koji nastupa pod umjetničkim imenom DDG. Rijetko su pričali i o svojoj ljubavi, no poznato je kako su počeli izlaziti početkom 2022., kada su se pojavili na nastupu američkog pjevača i glumca Ushera, u Las Vegasu. Otada su se viđeni u javnosti nekoliko puta, uključujući i prošlogodišnji after party Vanity Faira, nakon dodjele Oscara. Prošlog svibnja, glumica i pjevačica je u razgovoru za People ipak nešto otkrila o svojoj vezi:

image

Zvijezda ‘ Male sirene‘ uspješno je skrivala trudnoću, pa i tijekom gostovanja utv-emisiji ‘Good Morning America‘ u svibnju 2023.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Mislim da je najbolja stvar kod mlade ljubavi to što možete nastaviti pronalaziti sebe kroz ovo putovanje ljubavi prema nekom drugom", objasnila je glumica ciljajući na činjenicu da je u ozbiljnu vezu ušla jako mlada.

"Pritom otkrivaš nove dijelove sebe, pa i stvari koje prije nisi primijetio u svom srcu”, rekla je dodajući kako je DDG njena "prva prava ljubav", rekla je.

image

Halle Bailey s partnerom, reperom DDG-jem

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR WACO/SHUTTERSTOCK

Linker
01. svibanj 2024 05:36