Čuvaju privatnost

Zvijezda ‘Gospodara prstenova‘: Slavni glumac otkrio da je lani dobio dijete

I 2019. godine, kada je na svijet došao njihov sin, vijest su očuvali samo za sebe, pa se za prinovu saznalo tek nakon četiri mjeseca.

Glumac Elijah Wood i njegova partnerica, filmska producentica Mette-Marie Kongsved vole držati svoj obiteljski život daleko od očiju javnosti. Zvijezda trilogije "Gospodar prstenova" u jednom intervjuu otkrio je kako su prošle godine dobili drugo dijete, a vijest je podijelio sasvim slučajno, dok je odgovarao na novinarsko pitanje o tome kako započinje svoj dan. Kazao je kako se zbog djece svaki dan vrlo rano budi.

"Imamo trogodišnjeg sina i kćer od 14 mjeseci i oni nas bude prilično rano", rekao je i otkrio novosti. Glumac ujutro priprema doručak za djecu - zobenu kašu s raznim začinima, voćem i maslacom od kikirikija ili žitarice s jogurtom.

image

U šetnji sa sinom 2020. godine

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Komentirao je i odluku zašto drži svoje društvene mreže zaključanima. "Želim dijeliti fotografije koje nužno ne želim podijeliti s cijelim svijetom. Račun na društvenim mrežama koji je otvoren utjecao bi na sadržaj kojeg dijelim. Nije kao da dijelim nešto što ne smije izaći u javnost, ali sam po prirodi privatna osoba", rekao je u razgovoru.

image

Elijah Wood i Mette-Marie Kongsved

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Elijah i Mette-Marie upoznali su se na setu filma "I Don’t Feel at Home in This World Anymore" 2017. godine, a kada su postali roditelji prvog djeteta 2019. također su vijest čuvali u tajnosti, pa nisu objavili niti imena svoje djece. Mediji su nagađali i o njihovim planovima za vjenčanje, no par nikada nije potvrdio te vijesti.

Linker
24. travanj 2024 11:42