DANIEL RADCLIFFE

Zvijezda ‘Harryja Pottera‘ očekuje prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom

Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik za strane medije, a Erin je nedavno u šetnji New Yorkom s Danielom privukla pozornost zaobljenim trbuščićem.

Zvijezda "Harryja Pottera" Daniel Radcliffe i njegova dugogodišnja djevojka, glumica Erin Darke, očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik za strane medije, a Erin je nedavno u šetnji New Yorkom s Danielom privukla pozornost zaobljenim trbuščićem.

image

U šetnji New Yorkom

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Daniel i Erin ne mogu biti sretniji što im stiže beba. Apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju postati tročlana obitelj. Nedavno su rekli vijest svojim obiteljima i prijateljima. Ovo je nevjerojatno uzbudljivo vrijeme", rekao je izvor blizak paru za britanski Mirror.

Podsjećamo, par se upoznao 2013. godine na snimanju filma "Kill Your Darlings", u kojem je Radcliffe glumio slavnog pjesnika Allena Ginsberga, dok je Darke utjelovila ženu s kojom je imao romantični susret. Britanski glumac posljednjih je godina vrlo tih o svojem privatnom životu, rijetko daje intervjue i ne koristi društvene mreže.

image

Danieli Erin na dodjeli nagrada Tony

AMANDA SCHWAB/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"Mislim da otkako sam trijezan jednostavno ne radim ništa dovoljno zanimljivo. Kao glumac, samo želim živjeti svoj život i viđati se sa svojim prijateljima, i samo želim da stvar o kojoj ljudi pričaju bude posao”, ispričao je prošle godine za Hollywood Reporter. Ipak, promovirajući svoju ulogu u komediji "Izgubljeni grad" lanjskog ožujka, Daniel se nakratko dotaknuo svoje veze s Erin. “Imam stvarno lijep život. Sa svojom sam djevojkom već desetljeće, gotovo", rekao je tada.

Linker
25. travanj 2024 09:44