NATALIE DORMER

Zvijezda ‘Igre prijestolja‘ u tajnosti se udala za kolegu glumca

Samozatajni glumački par prije dvije godine je dobio kćer, a sada su u krugu najbliže obitelji i prijatelja izrekli sudbonosno ‘da‘.

Glumica Natalie Dormer, najpoznatija po ulozi Margaery Tyrell u "Igri prijestolja", navodno je u tajnosti izrekla sudbonosno "da" svome zaručniku Davidu Oakesu prošlog mjeseca. Izvori bliski glumačkom paru ispričali su za Daily Mail da su Natalie i David zavjete izmijenili na intimnoj ceremoniji u krugu najbliže obitelji i prijatelja, a zatim su nastavili slavlje na večeri u Roth Bar & Grillu u Brutonu u Somersetu.

image

Par se zaljubio na probama za predstavu ‘Venus in Fur‘

ALASTAIR MUIR/SHUTTERSTOCK

"Natalie i David bili su vrlo tihi o svome vjenčanju, nisu htjeli da bude velika gužva, iako je to svakako bio dan za pamćenje. Željeli su podijeliti trenutak s odabranom grupom ljudi jer su vrlo povučene osobe. Ali bila je to prekrasna ceremonija", izjavili su njihovi prijatelji, dodavši kako su mladenci i gosti uživali u vinu, tri slijeda jela i roštilju.

Zvijezda "Igre prijestolja" s glumačkim je kolegom počela izlaziti 2018. godine, nakon što se rastala od redatelja Anthonyja Byrnea. Zajedno su glumili u predstavi "Venus in Fur" i na probama su se zaljubili, a dvije godine kasnije dobili su i svoje prvo dijete. Iako je Dormer djevojčicu rodila u siječnju, samozatajna gumica vijest o dolasku prinove otkrila je tek u travnju 2021., gostujući u podcastu Esther Rantzen "That’s After Life".

image

Natalie kao Margaery Tyrell u ‘Igri prijestolja‘

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"To je savršena stvar tijekom pandemije, zatrudnjeti i roditi dijete. Osjećam se kao da sam vjerojatno pomalo klišej. Vjerojatno će za 30 godina sjediti u baru na spoju govoreći: ‘Da, ja sam Covid beba!‘ Mislim da će biti puno takvih ‘beba‘, jer što drugo možete?", našalila se tom prilikom Natalie.

Linker
20. travanj 2024 04:09