VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
Prvi izlazak

Zvijezda "Saltburna" više ne krije novu ljubav, objavljena i prva zajednička fotografija para

Barry Keoghan i Sabrina Carpenter došli su odvojeno na dodjelu Grammyja, a potom su zajedno tulumarili na after partyju očito svjesni da je krajnje vrijeme da se polažu skupa u javnosti.

Barry Keoghan i Sabrina Carpenter došli su odvojeno na dodjelu Grammyja, a potom su zajedno tulumarili na after partyju očito svjesni da je krajnje vrijeme da se polažu skupa u javnosti.

Nakon gotovo tromjesečnog skrivanja, irski glumac Barry Keoghan izašao je u javnost s novom vezom. Djevojka koja je očarala zvijezdu filmu "Saltburn", američka je pjevačica Sabrina Carpenter. Kao prvi formalni izlazak odabrali su after party dodjele Grammyja, zabavu W Magazinea gdje su ih njihovi fotografi, uz privolu para, fotografirali i objavili ih na Instagram profilu magazina. On je rukom prekrio donji dio lica dok se ona, sakrila iza (nedovoljno) široke čaše s pjenušcem. Dali su time na znanje kako nisu oduševljeni formalnim (raz)otkrivanjem veze, ali pritom su svjesni da je krajnje vrijeme da se pokažu zajedno u javnosti.

Na dodjelu najvažnijih diskografskih nagrada došli su odvojeno, svatko je za sebe pozirao na crvenom tepihu, no kasnije su se na očito dobro organiziranom tulumu, opustili.

Ipak, razmumljivo je da sa svojom vezom ne žele privlačiti pozornost dok ona ne postane stabilna tim više što je irski glumac nedavno raskinuo vezu sa sada već bivšom djevojkom, doktoricom dentalne medicine Alyson Kierans. Prohodali su u veljači 2021., a u kolovozu iduće godine rodio im se sin Brando, piše Daily Mail. Vjerovalo se da će se par vjenčati, no umjesto objave zaruka, početkom siječnja ove godine javnost je obaviještena da su prekinuli jer ona nije mogla tolerirati njegove kasnonoćne zabave.

"Ona je napravila sjajan posao i nevjerojatna je majka. Ne mogu zaboraviti na dječaka kojeg mi je podarila. Kad te pogleda, osjećaš se kao najvažnija osoba na svijetu. To je učinak koji ima na mene. On ti se nasmiješi, a ti kažeš: ‘Vau, smiješ mi se?‘ Ne zaslužujem to, ali svejedno, predivno je", izjavio je 31-godišnji glumac o sinu u razgovoru za magazin GQ.

Kad su se dječakova mama i on razišli na njenu inicijativu, objavljeno je da su "odlučni učiniti najbolje za svog sina" premda su se udaljili posljednjih mjeseci zbog njegovog tulumarenja.

Čini se da i 24-godišnja Sabrina voli izlaziti, i da ga je njoj privukao ležeran stil života. Upoznali su se još u rujnu prošle godine, na modnoj reviji Givenchyja na pariškom Tjednu mode, a mediji su ih prvi put povezali u prosincu 2023. Par je, naime, viđen na romantičnoj večeri u losangeleškoj četvrti Brentwood. Nedugo potom, Sabrina i Barry su provodom na afterpartyju dodjele najvažnije diskografske nagrade, utišali nagađanja i potvrdili da se vole.

Linker
27. travanj 2024 16:46