Millie Bobby Brown

Zvijezda serije ‘Stranger Things‘ pozdravlja se s ulogom koja ju je proslavila

Nakon sedam godina snimanja Netflixove popularne serije, glavna glumica i zvijezda serije Millie Bobby Brown spremna je pozdraviti se s ulogom koja je uvelike obilježila njezin život.

Millie Bobby Brown, zvijezda serije “Stranger Things”, spremna je pozdraviti se s ulogom Eleven, tinejdžerice s telepatskim i psihokinetičkim moćima, koja je obilježila njezin život i karijeru. “Mislim da sam spremna. Ova serija je bila ključan čimbenik u mom životu, a kraj mi se čini kao završetak srednje škole, zadnja godina”, rekla je Brown u razgovoru s časopisom Women’s Wear Daily. “Spremni ste krenuti, procvjetati i napredovati i zahvalni ste na vremenu koje ste imali, ali vrijeme je da stvorite vlastitu poruku i živite vlastiti život”, objasnila je Brown.

Jedna od najpopularnijih Netflixovih serija počela se prikazivati u ljeto 2016. kada je Brown imala samo 12 godina, a do sada su objavljene četiri sezone. U međuvremenu, Brown je glumila u nekolicini projekata, uključujući Netflixove “Enola Holmes” filmove, dva nastavka filma “Godzilla” te nadolazećim filmovima “Damsel” i “The Electric State”.

Brown nije jedina koja je spremna reći zbogom seriji. Naime ranije ove godine David Harbour rekao je da iako voli biti dio serije, vrijeme je da ona završi. “Ono što je smiješno je to što kad sam započeo seriju, nisam želio da završi. Zato volim ovu seriju. Bez obzira da li sam glumio u njoj, mislio bih da je sjajna, ali ne želim biti samo taj lik”, rekao je Harbour koji u seriji glumi Eleveninog posvojitelja i šefa policije, Jima Hoppera.

image

Millie Bobby Brown

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK

Zadnja, peta sezona, kraju bi trebala privesti priču o djeci s posebnim moćima i čudovištima s kojima se bori družina iz grada Hawkinsa. Posljednja sezona nastavlja u dobro poznatom Netflixovom formatu od osam epizoda, no detalji nisu poznati, a trenutni štrajk pisaca i glumaca zaustavio je produkciju pa gigant streaminga još nije objavio datum prikazivanja nove sezone.

Linker
22. travanj 2024 14:02