CBS/PLANET/PROFIMEDIA
Iznenađenje

Zvijezda serije ‘Teorija velikog praska‘: ‘Jesam li spomenuo da sam se oženio?‘

Nakon nekoliko godina romanse, par je tijekom vikenda okrunio svoju vezu brakom.

Nakon nekoliko godina romanse, par je tijekom vikenda okrunio svoju vezu brakom.

Glumac najpoznatiji po ulozi u popularnom sitcomu "Teorija velikog praska", Kevin Sussman, iznenadio je obožavatelje objavom na Instagramu - glumac koji je utjelovio vlasnika striparnice, Stuarta, objavio je fotografiju sa svog vjenčanja i napisao "Jesam li spomenuo da sam se ovog vikenda oženio?"

Kevin se oženio s partnericom Addie Hall, s kojom je u ljubavnoj vezi od travnja 2020. godine. Zaručili su se u proljeće prošle godine, u restoranu na Manhattanu. Glumac je za poseban dan odabrao tamnoplavo odijelo, dok je mladenka nosila korzetiranu haljinu srcolikog izreza sa suptilnom teksturom cvijeća, a na fotografiji poziraju s njezinim ocem.

image

Kevin Sussman i Addie Hall

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

"Stuart je napokon uspio" i "Sada se Stuart napokon može odseliti iz kuće Howardove majke", pisali su mu pratitelji u komentare, uz čestitke. Inače, Kevin je imao ulogu u seriji "Ružna Betty", a uskoro izlazi i njegov novi projekt, serija "Lessons In Chemistry", u kojoj ima ulogu zajedn s glumicom Brie Larson. Iza sebe ima jedan brak - onaj s Alessandrom Young, za koju se oženio 2006. godine, razišli su se u prosincu 2012., a službeno rastali tek pet godina kasnije.

Linker
27. travanj 2024 12:44