Carmen Electra

 SHUTTERSTOCK/CANVA
Novi početak

Zvijezda "Spasilačke službe" i seks ikona 90-tih podnijela zahtjev za promjenom imena

Iz dokumenata kojima raspolažu američki mediji vidljivo je da glumica želi svoje pravo ime Tara Leigh Patrick legalno promijeniti u ime po kojem je poznata javnosti - Carmen Electra, a tek se treba vidjeti hoće li njezin zahtjev biti prihvaćen.

Iz dokumenata kojima raspolažu američki mediji vidljivo je da glumica želi svoje pravo ime Tara Leigh Patrick legalno promijeniti u ime po kojem je poznata javnosti - Carmen Electra, a tek se treba vidjeti hoće li njezin zahtjev biti prihvaćen.

Američka pjevačica i glumica najpoznatija po svom umjetničkom imenu Carmen Electra podnijela je zahtjev za promjenu imena, prenosi TMZ. Iz dokumenata kojima raspolažu američki mediji vidljivo je da glumica želi svoje pravo ime Tara Leigh Patrick legalno promijeniti u Carmen Electra. Čini se da novu godinu želi započeti s novim početkom jer je zahtjev podnijela 29. prosinca 2023. godine.

Još uvijek nije poznato je li njezin zahtjev prihvaćen, ali kako piše TMZ, zahtjev za promjenu imena vrlo je brz proces pa će se vrlo brzo doznati je li njezin zahtjev prihvaćen.

Njezine obožavatelje ova vijest ne iznenađuje jer je upravo po imenu Carmen Electra stekla veliku popularnost. Naime, glumica je koristila to ime otkako je stupila na scenu 90-ih godina prošlog stoljeća kada se proslavila kao Lani McKenzie u osmoj sezoni popularne televizijske serije "Spasilačka služba". Također je glumila i u filmovima"Kći mog šefa" i "Mrak film 2", a gostovala je i u epizodama serije "Joey", koja je spin-off poznate serije "Prijatelji" te u seriji "Novi klinci s Beverly Hillsa".

image

Slavu je stekla u televizijskoj seriji "Spasilačka služba"

BAYWATCH CO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Pedesetjednogodišnja glumica pažnju je oduvijek privlačila i svojim privatnim životom. Vjenčala se dva puta, a život su joj obilježile i privatne tragedije. Naime, njezina majka Patricia umrla je od tumora na mozgu u kolovozu 1998. godine, a samo dva tjedna nakon glumičina starija sestra Debbie preminula je od srčanog udara. U to vrijeme Electra je bila u vezi s NBA zvijezdom Dennisom Rodmanom. Nakon devet mjeseci veze par se vjenčao u studenom 1998. godine u Las Vegasu. Ipak, sreća im nije potrajala pa je košarkaška zvijezda zatražila poništenje braka od glumice nakon samo devet dana braka.

image

Carmen Electra i Dave Navarro

AJ SOKALNER/SHUTTERSTOCK

Sreću je pokušala pronaći s gitaristom rock benda Jane‘s Addiction - Daveom Navarrom, a vjenčali su se 2003. godine. Ni u ovom braku joj nisu cvjetale ruže, jer se od gitariste razvela nakon tri godine braka. U travnju 2008. Carmenin PR tim potvrdio je da je glumica zaručena za člana hard rock benda Otep, Roba Pattersona. Iako su bili zaručeni godinama, par nikad nije stao pred oltar te su odlučili prekinuti zaruke u 2012. godini.

Linker
28. travanj 2024 12:00