Pokazala trbuščić

Zvijezda ‘Teorije velikog praska‘ u teretani pokazala trudnički trbuščić

Kaley Cuoco pod budnim okom trenera vježba čučnjeve s utegom i ponosno pokazuje svoj lagano zaokružen trudnički trbuh.

Kako izgleda iščekivanje prvog djeteta, djevojčice koja bi trebala doći na svijet u proljeće iduće godine, Kaley Cuoco pokazala je - u teretani. Premda joj se trudnički trbuščić lagano zaokružio, zvijezda serije Stjuardesa bez problema vježba čučnjeve s utegom pod budnim okom svog trenera Ryana Sorensena. Sudeći po njenim energičnim pokretima, sve je pod kontrolom: presretna mama i beba su sjajno. Penny iz Teorije velikog praska zacijelo će vježbati sve dok joj liječnici dozvole, a kako je zbog trudnoće prestala jahati, nadomjestak je pronašla u teretani.

image

Nadomjestak za jahanje.

INSTAGRAM

Štoviše, razgibavanje u drugom stanju je poželjno, uz blagoslov liječnika i trudnicama prilagođene vježbe. Rutina u teretani ujedno je prva prigoda u kojoj je holivudska glumica pokazala svoj (ogoljen) trudnički trbuščić. Poznato je da s partnerom, glumcem Tomom Pelphreyem, očekuje djevojčicu: u listopadu su ponosno objavili da im stiže curica. Termin su zadržali za sebe, no vjeruje se da bi to mogao biti ožujak ili travanj.

image

Kolica iz dućana gurao je njen partner, Tom Pelphrey.

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je nedavno viđen u shoppingu, a glumica je i tada pokazala da od svog stanja ne stvara problem. Dečko s kojim je u vezi od travnja ove godine (upoznali su se na premijeri nove sezone kriminalističke dramske serije Ozark kojom se Pelphrey proslavio), pokušao joj je nježno oduzeti kolica za kupovinu, međutim, Kaley mu ih nije htjela prepustiti. Naposljetku su se dogovorili da ih ona vozi u dućan (prazna), a on iz dućana (puna).

image

Nije ih htjela pustiti.

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Poslije dva neuspjela braka, Penny je, čini se, pronašla partnera koji je poštuje, voli i ugađa joj.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Odmah smo se povezali. Osjećam se kao da ga poznajem cijeli život", pojasnila je u svibnju, kad im beba (još) nije bila u planu.

Linker
25. travanj 2024 00:17