Mandatory Credit: Photo by Willi Schneider/Shutterstock (4144872k)
Matthew Lewis
Harry Potter The Exhibition in Cologne, Germany - 01 Oct 2014

 WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Šok na letu

Zvijezdu hit filmova bez objašnjenja izbacili iz prvog u ekonomski razred

Kanađanin koji se proslavio ulogom Nevillea Longbottoma započeo je kampanju protiv zrakoplovne kompanije koja mu se zamjerila.

Kanađanin koji se proslavio ulogom Nevillea Longbottoma započeo je kampanju protiv zrakoplovne kompanije koja mu se zamjerila.

Zvijezda franšize "Harry Potter" Matthew Lewis podijelio je na društvenim mrežama vrlo neugodno iskustvo sa zrakoplovnom tvrtkom Air Canada. Letio je iz američkog grada Orlando u kanadski grad Toronto, svoju kartu za prvu razed kupio je na vrijeme, vjerovao je da je sve u redu dok nije došlo vrijeme za boarding na ulazu za prvi razred. Umjesto ukrcajne propusnice, službenik je kanadskom glumcu, koji je tumačio ulogu smotanog i dobrodušnog Nevillea Longbottoma, doslovce poderao kartu (navodno zbog njegove burne reakcije) i preusmjerio ga u ekonomsku klasu, piše portal Unilad.

"Izbjegavajte letjeti s Air Canadom! Za mene je ta kompanija najgora u Sjevernoj Americi", izjavio je.

Tvrtka se oglasila priopćenjem da ne mogu ništa komentirati jer su pokrenuli istragu te da će javnost o ishodu istrage biti obaviještena na vrijeme.

Glumca je najviše pogodio način na koji su se odnosili prema njemu. Problemi se događaju, pogreške su moguće, ali putnici bi u tom slučaju trebali dobiti ispriku i isplatu razlike u cijeni zrakoplovne karte za prvu i za ekonomsku klasu. Ogorčeni glumac u nizu tweetova tvrdi da ništa nije dobio.

image

Matthew Lewis ne misli odustati u prozivanju Air Canade

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Izbacili su me iz prvog razreda dvije minute do ukrcaja, bez objašnjenja i isprike. To je nečuveno!", zaključuje danas 33-godišnji Lewis, član casta serije Channel 5 "All Creatures Great and Small".

Linker
26. travanj 2024 20:00