marra studio

Brojni poznati stigli na otvorenje nove zagrebačke oaze ljepote

Svečano otvorenje nisu propustila brojna poznata lica iz showbusinessa, kulture i poduzetništva, pa su se tako u MARRA studiju našle Anica Kovač, Olja Vori, Kristina Krepela, Tesa Litvan, Đurđica Vorkapić, Dimitrije Popović, Borut Mihalić i mnogi drugi.

Tajna savršenih obrva, njegovane kože lica i besprijekornog makeupa brojnih poznatih Hrvatica sad je dostupna u centru Zagreba. Novi MARRA studio svečano je otvorio svoja vrata na adresi Branimirova 41, unutar kompleksa Park Kneževa.

Time je poznata makeup i brow artistica Marija Butković sa svojim timom predstavila nove standarde kad je u pitanju studio za njegu i ljepotu kože, ali i edukacija.

image

Đurdica Vorkapić, Kristina Krepela, Marija Butković i Olja Vori

PRESS

Svečano otvorenje nisu propustila brojna poznata lica iz showbusinessa, kulture i poduzetništva, pa su se tako u MARRA studiju našle Anica Kovač, Olja Vori, Kristina Krepela, Tesa Litvan, Đurđica Vorkapić, Dimitrije Popović, Borut Mihalić i mnogi drugi.

image

Anica Kovač

PRESS

Otvorenje nove oaze ljepote bilo je osmišljeno do zadnjeg detalja, a posebnu pažnju i oduševljenje uzvanika izazvao je nastup harfistice Tajane Vukelić Peić. Na početku sve prisutne je u ime tima MARRA studija pozdravio suradnik za marketing Hrvoje Vukov, a onda je Marija Butković zahvalila svim prisutnima na podršci kroz tolike godine rada i predstavila koncept rada MARRA studija koji je mjesto za isticanje jedinstvene ljepote svakog klijenta.

image

Marija Butković i Dimitrije Popović

PRESS

Branimirova 41 postala je tako obavezna adresa za sve one koji žele savršene obrve, njegovanu kožu lica i besprijekoran makeup poput poznatih s crvenog tepiha. Osim toga, MARRA studio unutar Parka Kneževa mjesto je altruizma jer na toj adresi djeluje i udruga MARRA Altrui koja pomaže svojim medicinskim pigmentacijama oboljelima od raka dojke.

image

Marija Butković i Hrvoje Vukov

PRESS

"Bio je ovo logičan slijed, da se osluškujući potrebe klijenata preselimo bliže centru, ali u mirno okruženje. Nama je užitak raditi, a klijentima dolaziti na tretmane", ističe Marija i nastavlja pobliže objašnjavati koncept novog prostora koji se prostire na 150 kvadrata uređenih do najsitnijeg detalja.

image

Marija Butković

PRESS

Uređenje prostora je detaljno isplanirano jer je Marija Butković esteta zbog prirode svog posla, a ističe da je i privatno ljubiteljica umjetnosti i ljepote u različitim oblicima i formama. Tako je cijeli prostor uređen pod budnim okom arhitekta Borisa Ružića, a ideja im je bila stvoriti ugodan prostor, kako za tim koji radi, tako i za klijente koji dolaze na različite tretmane.

image

Marra tim

PRESS

Luksuz koji ne plaši već poziva na uživanje u svakoj provedenoj minuti, najbolji je opis ovog studija koji se u mnogočemu razlikuje od svega viđenog u Zagrebu, a upravo svojom ponudom, kvalitetom i estetikom stoji uz bok studijima na adresama brojnih svjetskih metropola.

image

Olja Vori i Katica Topčić

PRESS

Topli sivi tonovi koji se isprepliću kroz različite teksture, s igrom prirodnog svjetla i nužne profesionalne makeup rasvjete stvaraju ugodnu atmosferu u kojoj se osjećate poput zvijezda s crvenog tepiha. Već na samom ulazu možete vidjeti velike staklene površine koje daju dovoljno prirodnog svjetla, ali je i sve vrlo pomno isplanirano po pitanju intime. Uz pult je i mali ugodni prostor za ispijanje kave i listanje magazina, a potom se ispred vas otvara prostorija u kojoj se naglašava jedinstvenost svakog tko dolazi u MARRA studio na šminkanje i(li) oblikovanje obrva. Hodnikom se nastavlja u tri prostorije za skincare tretmane, a tu je i kutak za njegu ruku. S druge strane hodnika je prostorija u kojoj Marija Butković radi mikropigmentacije obrva, ali i medicinske pigmentacije za korisnice MARRA Altrui udruge.

image

Tesa Litvan

PRESS

MARRA studio postavlja i nove standarde kad su u pitanju i edukacije, jer se kod Marije Butković stvaraju novi profesionalci za makeup i oblikovanje obrva.

image

Atmosfera s otvorenja

PRESS
image

Druženje na otvorenju

PRESS
Linker
07. travanj 2024 11:58