Novi Garden

Brojni poznati u omiljenom mjestu za minglanje: Idućih mjesec dana ovdje caruje posebno piće

Rougemarin Park otvorio je svoja vrata i zaživio u znaku gina.

Novo - staro hit mjesto u Zagrebu ponovno okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve. Rougemarin Park najavio je već svoju vladavinu do kraja rujna i poručio svima "neka eatertaniment počne"! U svojim prvim danima, pod imenom Gin Park, na svoje će doći ljubitelji gina, jer će idućih 40 dana u Parku sve biti u znaku omiljenog pića koje u kombinaciji s osvježavajućim tonicima najavljuje ljetne i bezbrižne dane. Ružičasti s ružinim laticama ili jedan laganiji s citrusnim notama?

O tome su najviše raspravljali poznati gosti na otvorenju - Filip Vidović, Miran Kurspahić, Ivana Kovač, Matija Cvek, Uršula Tolj, Mijo Matić, Daniel Delale, Paula Tonković, Petra Kraljev, Borna Kotromanić i brojni drugi. Razne boje, arome i začini obilježile su početak omiljenog "festivala" za minglanje i chillanje koji će se kasnije predstaviti i s drugim temama.

image

Gin Park

PRESS

I dok u Rougemarinu traje Gin Park, ponuda i menu pića i hrane osmišljeni su na temelju karakteristika i sastojaka poznatih ginova iz ponude Pernord Ricard no Marin Medak ovoj je priči dodao nešto posve inovatiovno i dosad neviđeno.

image

Filip Vidović

PRESS

"Ove godine smo standardnim džin tonicima pridodali odgovarajuće bittere odnosno tinkture od začina i mirodija, kojima su dodatno aromatizirani okusi raznih vrsta inovatvnih džin tonika. Tako možete dodati određenu količinu tinkture od borovnice, ružmarina, mente ili pak korice od naranče kako bi zapravo usavršili personalizirani pristup u kreiranju osvežavajućeg okusa i mirisa džin tonika. Začini su odležali čak 40 dana u naturiranom alkoholu kako bi pojačali okuse, a takav revolucionarni pristup izrade i pravljenja najpoznatijeg ljetnog pića, nigdje u gradu Zagrebu niste imali priliku probati do sada", najavio je zanimljivu ponudu Marin Medak, chef koji će tijekom cijelog trajanja Rougemarin Parka brinuti da ponuda bude drugačija, inovativna te da povremeno iznenadi goste.

image

Borna Kotromanić

PRESS
image

Mijo Matić i djevojka Ariana Piknjac

PRESS

S pet osnovnih varijanti gin tonica: Beefeater gin s tonikom i bitterom od ružmarina, Monkey 47 s hibiskusom i bitterom od pimenta, Plymouth gin u kojem glavnu riječ vode perzijske ruže i bitter od mente te Beefeater pink strawberry gin s tinkturom od lavande i Beefeater blood orange s bitterom od borovice i kleka. Gin Park udovoljit će svim nepcima no igre s gin tonicima tu tek počinju, jer svaki će posjetitelj moći sam odrediti dodatke i mirodije ovisno o svojim ukusima i željama.

image

Matija Cvek

PRESS
image

Ana Maria Ricov

PRESS

Vodeći se prošlogodišnjom posjećenošću, sigurno je da će na ovoj omiljenoj zelenoj lokaciji kod restorana Rougemarin uživati i gurmani i gastro znalci, ali i oni koji su samo došli na afterwork druženje ili večernji izlazak uz pokoje piće. U atmosferi prekrasnog parka, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i večerima na otvorenom, bit će ovo pravi proljetni festival okusa. Za zabavu u Rougemarin parku zaduženi su brojni gostujući DJ-i koji će svojim nastupima podići atmosferu.

image

Ivana Kovač

PRESS
image

Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić

PRESS

Za one koje zanima obiteljska zabava, vikendima će ova zelena oaza biti idealna playgorund zona, a oni koji vole obići nova i atraktivna mjesta u gradu, doći će na svoje u najljepše uređenom zagrebačkom parku koji će i ove godine novim dekoracijama i elementima osvojiti društvene mreže. I što vam više treba za najbolje od eatertainment ponude u gradu?

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 15 do 23 sata radnim danima te subotom od 11 do 23, a nedjeljom od 11 do 20 sati.

image

Paula Jeričević Tonković

PRESS
image

Zoran Aragović

PRESS
image

Sara Renar

PRESS
image

Uršula Tolj

PRESS
image

Emil Kirbiš i Mada Peršić

PRESS
image

Daniel Delale

PRESS
image

Manuela Svorcan i Donna Diana Prčić

PRESS
image

Petra Kraljev

PRESS
image

Saša Cvetojević

PRESS
image

Paula Puškaš

PRESS
image

Marija Kulušić

PRESS
Linker
12. travanj 2024 02:22