zabava uz osvježenje

Brojni poznati uživali su u najljepšem zalasku sunca i pokazali da ljeto u gradu uopće nije loša ideja!

Oaza koja svake godine oduševi uređenjem, ali i magičnom atmosferom nije razočarala ni ove godine, a dokaz su veliki osmjesi i dobro raspoloženje na poznatim licima.

Na krovu Zagrebačkog plesnog centra službeno je otvoren neodoljivi ljetni "festival" Corona Sunsets Sessions a brojna poznata lica nisu mogla propustiti okusiti posebnu gradsku atmosferu. Glazbenici Matija Cvek, Marko Kutlić, Zembo Latifah odlično su se zabavljali uz hladno osvježenje i dobru glazbu.

Tu su bili i glumci Filip Vidović i Petra Kurtela, plesačica Paula Jeričević, plesači Marko Mrkić i Luciano Plazibat, fitness trener Mijo Matić, modna dizajnerica Ana Maria Ricov, kolumnist i gastro bloger Domagoj Jakopović Ribafish i brojni drugi koji su pokazali da ljeto u gradu uopće nije loša ideja.

Jer vrućina gradskog asfalta podnošljivija je uz dobro društvo, hladno osvježenje i urbanu atmosferu koja je svake godine sve bolja i bolja.

image

Corona Sunset Sessions

PROMO

Skrivena od pogleda i od jakog sunca, hrvatska verzija svjetski poznatog eventa na kojem se dočekuju najljepši zalasci, dokazala je zašto iza sebe ima već šest uspješnih godina zabavljanja, druženja i hedonizma.

Bilo da ste spremni na kratko afterwork opuštanje ili na doček toplih ljetnih noći, ova lokacija u samom centru metropole je idealno mjesto za opuštanje. Na krovu Ilice 10 možete uživati sve do 31. srpnja od 17 do 23 sata, a više detalja nalazi se na službenoj Facebook stranici događaja.

image

Ana Maria Ricov

PROMO
image

Andrea Trgovčević

PROMO
image

Antea Valenta, Lara Vukušić

PROMO
image

Domagoj Jakopović Ribafish

PROMO
image

Filip Vidović

PROMO
image

Manuela Svorcan

PROMO
image

Marko Kutlić

PROMO
image

Marko Medić

PROMO
image

Marko Mrkić

PROMO
image

Petra Kurtela

PROMO
image

Tomislav Kliskinić, Marko Šabarić

PROMO
image

Zembo Latifa, Darjan Delač

PROMO
image

Zoran Aragović, Leon Ivanuša

PROMO
image

Matija Cvek

image

Mijo Matić, Ariana Piknjač

image

Paula Jeričević

Linker
14. travanj 2024 02:39