Kakav par

Danijela Martinović na otvorenje EDURO Concept Storea u šarmatnom društvu

Brojne poznate osobe okupile su se u zagrebačkom Family Mallu na otvorenju Concept Storea vrhunskog namještaja, a među njima i poznata pjevačica koja je imenovana ambasadoricom brenda.

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete - EDURO, u srijedu je otvorio novi EDURO Concept Store u sklopu Family Malla u Zagrebu.

Novi salon, koji sada broji više od 600 metara kvadratnih među prvima su došli pogledati i brojni poznati: brend ambasadorica Danijela Martinović te Goran Bogdan, Jadran Lazić, Frano Ridjan, Marijana Batinić, Mirna Maras Batinić, Andrea Andrassy, Dorica Predojević.

image

Otvorenje EDURO Concept Storea

PRESS

Posebnu dodatnu vrijednost novom EDURO Concept Storeu dale su izložene fotografije cijenjenog splitskog fotografa s hollywoodskom adresom - Jadrana Lazića.

Svojim objektivom u bogatoj karijeri Lazić je ovjekovječio neke od najvećih glazbenih i filmskih zvijezda današnjice - Grace Jones, Cher, Sylvester Salone, Elizabeth Taylor, David Bowie… I to su samo neka od velikih imena koja su krasila njegove radove, a neki od njih sada krase zidove novog EDURO Concept Storea.

image

Izložba Jadrana Lazića

BRANIMIR KRALJ

"Fotografije filmskih zvijezda su se sjajno uklopile u ovaj concept store vrhunskog namještaja. Vrhunski namještaj s vrhunskim zvijezdama! Izložili smo jedan mali prikaz mog 50-godišnjeg rada", rekao je tim povodom Jadran Lazić.

image

Jadran Lazić

BRANIMIR KRALJ

Zahvaljujući svojim kupcima koji se već više od dva desetljeća kontinuirano vraćaju u EDURO, danas su sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu.

image

Goran Arambašić te Mila i Zoran Dude

PRESS

"Osluškujući želje klijenata, EDURO sada nudi potpuno opremanje doma na jednom mjestu! Tako uz poznate i nagrađivanje EDURO ugradbene ormare sada imamo i brojne novitete - kuhinje, garderobne sobe ali i krevete, sofe, stolice, fotelje, stoliće..‘, otkrila je Mila Dude, direktorica EDURO-a.

image

Danijela Martinović

PRESS

I ambasadorica brenda, glazbenica Danijela Martinović, svoj je stan nedavno preuredila namještajem EDURA, te se zaljubila u svaki pojedini komad!

"Najviše obožavam moj ormar iz snova, koji je zaista san svake žene! Sličan možete vidjeti i danas izložen ovdje. Kad smo ga krenuli crtati mislila sam da to postoji zaista samo na lijepim fotografijama Instagrama, no on je stvarno u mom stanu i bez pretjerivanja je san snova!", otkrila je Danijela.

image

Tomaž Kavčić

PRESS

Uzvanici na otvorenju EDURO Concept Storea imali su priliku uživati u brojnim sljedovima delicija koje je priredio Tomaž Kavčić, poznati slovenski chef, koji je sa svojim restoranom Dvorec Zemono već treću godinu zaredom osvojio Michelinovu zvjezdicu.

Pogledajte tko je sve bio na otvorenju!

image

Marijana Batinić

PRESS
image

Mirna Maras Batinić

PRESS
image

Dora Predojević

PRESS
image

Frano Ridjan

PRESS
image

Andrea Andrassy

PRESS
image

Danijela Martinović i Teo Fernetich

PRESS
image

Ante Burazin, Sandra Kuduzović i Mirna Maras Batinić

PRESS
image

Alenka i Goran Arambašić

PRESS
image

Mila Dude

PRESS
01 - Modified: 2022-11-15 10:00:00 - Feat.: 0 - Title: Danijela Martinović zamolila obožavatelje za pomoć: ‘Tako ćete me najviše usrećiti‘
01 - Modified: 2022-11-15 10:00:00 - Feat.: 0 - Title: Danijela Martinović zamolila obožavatelje za pomoć: ‘Tako ćete me najviše usrećiti‘
Linker
10. siječanj 2023 05:30