Ponovno zajedno

Dolazi i Posh Spice: ‘Spajsice‘ uskoro u punom sastavu u još uvijek tajanstvenom projektu

Obožavatelji su na iglama - Mel B je najavila da će u dogoočekivanom ponovnom okupljanju nekada megapopularnog ženskog benda sudjelovati i Victoria Beckham koja je tu mogućnost do sada odbijala.

Melanie Brown, poznatija kao Mel B, razveselila je fanove najavivši ponovno okupljanje nekada megapopularnog britanskog ženskog benda „Spice Girls”. Štoviše, 47-godišnja pjevačica je obećala da će, na još uvijek tajanstvenom projektu, raditi svih pet djevojaka, što znači da će se njoj, Mel C, Emmi Bunton i Geri Halliwell pridružiti i Posh Spice, odnosno Victoria Beckham koja je to dosad odbijala. Iako o svemu nije otkrila ni riječ više i ovo je bilo dovoljno za razbuktavanje mašte obožavatelja koji ‘spajsice‘ nisu vidjeli zajedno već jedanaest godina, piše Daily Mail. Posljednji su se puta, naime, okupile na legendarnom nastupu na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Prije četiri godine bend je održao stadionsku turneju po Velikoj Britaniji, ali bez modne dizajnerice Victorije, koja se opravdala prezauzetošću modnim brendom.

image

Sretne vijesti za fanove objavila je Mel B, ali nije otkrila previše, uz nju je na fotografiji Emma Bunton

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mel B je dodala i kako će djevojke uskoro objaviti izjavu o misterioznom projektu te da ga upravo „peglaju” i usavršavaju, a nabacila je i da je to nešto što će se fanovima stvarno svidjeti, piše The Sun. Na pitanje kako su uspjele nagovoriti Victoriju na ponovno okupljanje, odgovorila je da nije bila riječ o uvjeravanju, budući da su uvijek u kontaktu. „Nije da ne razgovaramo međusobno, imamo grupu na WhatsAppu, ali pitanje je usklađivanja obaveza. Victoria je bila stvarno zauzeta svojom modnom linijom i podržavanjem Davidove karijere, a očito ima i čopor djece, pa je samo bilo potrebno pronaći pravo vrijeme. U tome smo uspjele i uskoro bi trebala uslijediti objava”, rekla je Mel B.

image

Zbog poslovnih i obiteljskih obveza Victoria Beckham nije imala vremena za ponovno okupljanje benda

ABACA/PROFIMEDIA

Sve se ovo događa nakon što se počelo govoriti da je Victoria „spremna” za koncert benda na Glastonburyju gdje bi „Spice Girls” imale glavni nastup. Prošle godine je, naime, objavljeno kako bi se Posh Spice pridružila slavnoj pop grupi ako budu pozvane kao glavne izvođačice na kultni glazbeni festival koji će se ove godine održati od 21. do 25. lipnja. No, Emma Bunton je nakon toga rekla da ne zna odakle je došla ta glasina, ali se nada da je istinita i da će im se netko uskoro javiti. Je li im se javio i je li tajanstveni projekt upravo glavni nastup ‘spajsica‘ na Glastonburyju fanovi će doznati uskoro.

Linker
22. travanj 2024 21:45