Cijela A lista

Druženje slavnih roditelja i djece na Super Bowlu: Jay Z i Blue Ivy nepobjedivi su tandem

Brojni poznati došli su u Arizonu kako bi odgledali finale Super Bowla ili barem spektakularan Rihannin nastup zna poluvremenu.

Finale Super Bowla se ne propušta, barem ako je suditi prema listi poznatih i slavnih koji su nedjelju proveli na stadionu u Glendaleu u Arizoni. Ne samo zbog nastupa u poluvremenu, koje je ove godine obilježila Rihanna velikim povratkom na pozornicu, nego i zbog najiščekivanije utakmice američkog nogometa između Kansas City Chiefsa i Philadelphia Eaglesa.

image

Nerazdvojni duo Jay-Z i Blue Ivy

MIKE COPPOLA GETTY IMAGES VIA AFP

Duo koji nije nikako htio propustiti ni jedno ni drugo je hip-hop mogul Jay-Z i njegova 11-godišnja kći Blue Ivy. Tata i kći sišli su na travnjak State Farm stadiona, pozirali su fotografima i ćaskali s drugim poznatim gostima.

image

Tata i kći često idu na sportske utakmice zajedno

MIKE COPPOLA GETTY IMAGES VIA AFP

Jay-Z i Blue Ivy veliki su obožavatelji sporta i često zajedno odlaze na NBA utakmice, kao i na druga natjecanja - uključujući i posljednja tri Super Bowla. Modno usklađeni, nasmijani i zagrljeni uživali su u ovom sportskom događaju sa spektakularnim nastupom Rihanne. Pjevačica s Barbadosa svjetsku slavu stekla je upravo zahvaljujući Jay-Z-u, koji ju je otkrio još dok je bila tinejdžerica i s njom sklopio ekskluzivni ugovor. Riri je navodno za ovaj nastup detaljno proučavala nastup njegove supruge Beyonce na Super Bowlu.

image

Jay-Z, Blue Ivy Carte i Gordon Ramsay

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Tata i kći oboje su nosili crne hudice i zlatni lančić, oči su zaklonili tamnim sunčanim naočalama. Među poznatim osobama s kojima su se družili je i britanski chef Gordon Ramsay. Nasmijano su porazgovarali prije početka utakmice.

image

Gordon Ramsay

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Elon Musk također je Super Bowl iskoristio za druženje s djecom, točnije sinom X Æ A-Xii-jem. Dvogodišnjeg dječaka je, nakon što su izašli iz automobila, stavio na ramena i igrajući se ušli su na stadion.

image

Elon Musk i sin stižu na stadion

WOW MEDIA/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jedan od najzagriženijih slavnih navijača, barem ako je suditi prema odjeći bio je glumac Paul Rudd koji je na utakmicu također došao sa sinom Jackom. Obojica su imali dresove na sebi, a Paul je navijao za Kansas City Chiefse.

image

Paul Rudd u dresu momčadi iz Kanzasa

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Za protivničku momčad navijao je njegov kolega Bradley Cooper, zagriženi fan filadelfijske momčadi što nije ni čudno budući da je glumac rođen i odrastao u okolici Philadelphije. Bradley je u počasnoj loži nosio T-shirt Philadelphia Eaglesa, a viđen je kako jede nachose, navija i kao većina obožavatelja tog sporta te se propisno živcira tijekom utakmice.

image

Bradley Cooper viđen je kako se živcira u loži

SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U Super Bowlu je pobijedila momčad Kansas City Chiefs, a gledalište je bilo prepuno i drugih poznatih imena. Na stadion su došli Adele i njen partner Rich Paul. Paul McCartney sa suprugom Nancy Shevell također je odgledao utakmicu.

image

Adele na odlasku s utakmice

THE DAILY STARDUST/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Spektakl nije propustio ni košarkaški superstar NBA lige LeBron James, koji je viđen u gledalištu.

Model Winnie Harlow na stadion u Arizoni stigla je u šarenoj ljetnoj haljini.

image

Winnie Harlow stiže na Super Bowl

WOW MEDIA/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Billie Eilish pokazala je dnevni eklektični outfit koji je kombinirala s nekoliko Burberry komada i začinila crnim cipelama na platformu.

image

BIllie Eilish

WOW MEDIA/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Najveći Rihannin obožavatelj na tribinama definitivno je navijao za nju. Manekenka i glumica Cara Delevingne nosila je T-shirt s urnebesnim natpisom. "Rihannin koncert je prekinula nogometna utakmica, čudno, ali što ćeš", poručila je Cara. Zatim je podigla majicu i pokazala print s unutarnje strane - Rihannu s nogometnom kacigom.

Linker
25. travanj 2024 03:37