Ella i Goran
 HRT
Zvijezde pjevaju

Ella otpjevala tatinu pjesmu pa ispala iz showa, reakcija Danijele Dvornik nasmijala je sve

Peta emisija showa 'Zvijezde pjevaju' prošla je u znaku različitih stilova pjesama, od rocka do countryja i balada, a pale su i prve desetke.

Ella Dvornik i Goran Bošković sinoć su otvorili show 'Zvijezde pjevaju' i to emotivnom izvedbom Ellinog oca Dine Dvornika 'Ljubav se zove imenom tvojim'. Ipak su oni bili oni koji su napustili natjecanje - zbrojem glasova žirija i gledatelja imali su najmanji broj bodova. Dok su neki gledatelji razočarani njihovim ispadanjem, Ellina majka dijeli drugačije mišljenje koje je nasmijalo pratitelje.

"Ja sam sretna što je ispala, napokon slobodni vikendi! Yeaaaaa", našalila se Danijela u komentaru što je Ella podijelila na svom Instagramu.

Žiri je komentirao da je izbor pjesme bio izuzetno hrabar. "Briljantna osobnost", rekla je Elli članica žirija Danijela Martinović, dok je Remi nadodala da je tu bilo i falševa, no da joj je drago što je s njima u showu. Od žirija je par skupio 30 bodova.

HRT
Ella i Goran

Pale su i prve desetke u showu koje su zaradili Ashley i Bojan. Pjevali su hrvatsko-englesku verziju country pjesme "Beauty/Ljepota". "Svatko je imao svoj dio u kojemu je mogao iskazati naglasak", komentirao je Škoro, a on i Danijela Martinović upravo njima dali su prve i jedine desetke u showu te su ukupno osvojili 37 bodova.

HRT
Ashely i Bojan

'Lovac' Krešo i Ivana predstavili su se s pjesmom "I Saw Her Standing There". "Tvoja je mentorica ona koja zna zapakirati sve tvoje nesigurnosti", zaključila je Valentina Fijačko i dodala da ih je ovaj put bilo manje. I oni su od žirija dobili 30 bodova.

Tara i Dino odlučili su se za rock pjesmu "Rock and roll" za koju je Tara rekla da ju je čula još u maminom trbuhu.

HRT
Dino i Tara

"Malo si podivljala i pokazala tu jednu strastvenu stranu, ocjenila ih je Danijela ne skrivajući oduševljenje izvedbom. Remi je zaključila da je, ipak prošlotjednim nastupom Tara izdominirala, što nije bio slučaj i u večerašnjem. Dodala je da bi željela čuti više Tarinih solo dionica. "Ne može mala pjevati više, kad nema toga", opet se našalio Škoro. Žiri im je dao 36 bodova.

Posljednji su nastupili Katarina i Goran s pjesmom "Ne spavaj mala moja". Remi je pohvale udijelila Katarini i nadodala da joj se posebno svidjelo puno solo dijelova. "Ti uhvatiš neku intonaciju i držiš je do kraja, a ona je nažalost nekada kriva", ustvrdio je Škoro. Valentini se više svidio njihov prošli nastup zbog puno netočnosti u večerašnjoj interpretaciji pa je ukupan zbroj bodova žirija bio 31.

Poseban gost emisije bio je britanski predstavnik na Izboru za Pjesmu Eurovizije Michael Rice koji je izveo pjesmu "Bigger Than Us" s kojom se natječe u svibnju u Izraelu.

HRT

HRT
Michael Rice bio je posebni gost

Linker
23. travanj 2024 08:29