Dario Njavro za HRT
IDUĆI PUT POLUFINALE

Emotivne izvedbe Tare i Dine oduševile žiri, dvaput osvojili sve desetke: 'Ovo je bilo besprijekorno'

U šestoj emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' svoje su posljednje pjesme otpjevali glumica Katarina Strahinić i njezin mentor Pero Galić, dok su emisiju svojim nastupom obilježili favoriti showa Tara Thaller i Dino Jelusić.

Glumica Katarina Strahinić i njezin mentor Pero Galić nisu uspjeli osigurati odlazak u polufinale pa će idući show gledati iz publike i navijati za jedan od preostalih parova: Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, Ivanu Kindl i Krešimira Sučevića Međerala te Taru Thaller i Dinu Jelusića.

U šestoj emisiji su natjecatelji prvi put pjevali po dvije pjesme, a Katarini i Peri presudile su balada "Ako tražiš nekoga" i rock pjesma "Motori" za koju su dobili komplimente, ali glasovi publike nisu bili dovoljni da ostanu u showu.

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić otvorili su epizodu pjesmom "Volim osmijeh tvoj" Toše Proeskog i Antonije Šole, a za drugi nastup su odabrali pjesmu "Perfect" te osvojili četiri desetke uz komentar da "imaju najbolju kemiju u ovom showu".

Ivana i Krešimir pjevali su pjesmu Prljavaca "S vremena na vrijeme" nakon koje im je žiri priznao da se vidi veliki napredak i da se u poznatom "lovcu" ipak skriva potencijalni pjevač. Nakon toga otpjevali su "The Lady is a Tramp" za što su dobili komentare da je to njihov najcjelovitiji scenski nastup do sad.

Favoriti showa Tara Thaller i Dino Jelusić odabrali su pjesme "Dream a Little Dream of Me" i "Loše vino", a za obje izvedbe nagrađeni su s četiri desetke.

Dario Njavro za HRT

Linker
24. travanj 2024 18:16