VELIKO PRIZNANJE

Fani Stipković blistala na gali u Madridu: Pogledajte kakav zlatnik drži u ruci!

Sportska novinarka i partnerica Realove legende Fernanda Hierra bila je zvijezda gala svečanosti u Španjolskoj.

Sportska novinarka Fani Stipković koja već godinama živi i karijeru gradi u Španjolskoj blistala je na madridskoj gala svečanosti, na kojoj je njezin dragi Fernando Hierro, bivši nogometaš i kapetan madridskog kraljevskog kluba Real Madrida dobio zlatnu i srebrnu kovanicu sa svojim likom.

image

Fernando Hierro i Fani Stipković, te Silvia i Julio Baptista

DAVID PRADES

Predstavila ih je tvrtka Rosland Capital, a izrađene su u posebnoj seriji srebrnih i zlatnih kovanica koje osim stvarne vrijednosti imaju i kolekcionarski značaj.

image

Fernando Hierro i Fani Stipković

DAVID PRADES

Na predstavljanju su se okupile brojne legende Real Madrida kao što su Raul, Luis Figo, Iker Casillas, Predrag Mijatović, Chendo i Fernando Sanz, s kojima je Hierro ispisao povijest nogometa.

image

Ingrid Asensio, Fernando Hierro i Fernando Sanz

DAVID PRADES

Rosland Capital je jedna od vodećih tvrtki za trgovinu plemenitim metalima, a Fernando Hierro jedan od najboljih braniča u povijesti slavnog kluba postao je prvi nogometaš sa svojom kovanicom. Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, s pogledom na Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje titule s Real Madridom.

image

Zvijezde Real Madrida na okupu

DAVID PRADES

Kolekcija kovanica s njegovim likom dio je Rosland Sport serije, s likovima Michaela Schumachera i Ayrtona Senne, pilota bolida Formule 1 i brojnih drugih sportskih velikana.

image

Fernando Hierro sa sinom Alvarom

PRESS

Legendarni nogometaš i trostruki osvajač titule Lige prvaka dobio je i specijalni zlatnik, koji teži čak kilogram čistog zlata, a izrađena je pod nadzorom novozelandske kovnice na otoku Niue, popularnom izboru kolekcionara kovanica diljem svijeta.

image

Fani Stipković

DAVID PRADES
image

Realove legende Fernando Hierro i Luis Figo

DAVID PRADES
image

Fernando Hierro i Fani Stipković s Marinom Aleksovom

DAVID PRADES
Linker
19. travanj 2024 00:38