Frankly good

Franka predstavila novi brend, Ćorluka je ponosno grlio: ‘Jedva sam ovo čekala!‘

Franka Batelić predstavila je Frankly good liniju make-up proizvoda za koje je inspiraciju pronašla u rodnoj Istri, a osim supruga, nogometaša Vedrana Ćorluke podržala su je brojna poznata lica.

"Ovo je vrlo poseban projekt za nas jer smo u njega uložili i srce i dušu. U svakom koraku procesa bio nam je bitan svaki detalj, svakom smo se proizvodu maksimalno posvetili i jedva sam čekala dan kad ću ih moći podijeliti sa svima", rekla je Franka Batelić na predstavljanju Frankly good linija proizvoda u atelieru Saše Šekoranje. Inspiraciju za proizvode pronašli su u Istri – u isto vrijeme cilj je bio ostati autentičan, povezati tradiciju i predivnu Istru koja ima toliko toga za ponuditi.

image

Franka Batelić

PRESS

"Ideja se rodila prije tri godine na imanju moje none u Istri, za snimanja jedne kampanje tijekom koje sam više puta morala nanositi ruž. Tada sam poželjela postojan ruž, s prirodnim sastojcima. Ruževi spajaju moja dva života, javni i privatni svijet, jer kada se šminkam, nanosim samo ruž i korektor za podočnjake. Linija uključuje osam nijansi mat tekućih ruževa za usne, dva sjajila za usne, od kojih je jedno s hijaluronom, Milky splash maslac za skidanje šminke i čišćenje kože te Milky smoother tretman za usne i ponosna sam što su u njima prirodni sastojci iz moje Istre, poput maslinovog ulja, kozjeg mlijeka, ulja sjemenki grožđa i drugi", rekla nam je nedavno Franka u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

image

Franka Batelić

PRESS

Dodala je tada da, otkako je majka, sakriti podočnjake za nju je nemoguća misija. "S njima muku mučim, pa mi je korektor nakon kreme prva šminka koju nanesem ujutro poslije buđenja. Nekad sam odlazila na masažu lica, voljela bih isprobati jogu za lice, ali otkako imam djecu, ne stižem gotovo ništa pa se svi moji tretmani odvijaju kod kuće u kupaonici - sama radim pilinge za lice, masiram kožu i nanosim serume koji su mi važni jer otkako ne spavam dovoljno, lice mi je dehidrirano. Jednostavna sam u tim rutinama. Važno mi je da prije spavanja skinem šminku i nanesem masku za hidrataciju. Za to mi je idealna Frankly good spužvica za čišćenje i eksfolijaciju lica", objasnila je.

image

Jasenka Tudor Bevanda, Franka i Siniša Bevanda

PRESS

Brend je nastao u suradnji s njezinim menadžerom Sinišm Bevandom koji je predstavljen kao direktor brenda. Uz Franku i Sinišu, okupljenima se obratio i vizažist Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty. Karlo godinama surađuje s Frankom te je dio Frankly good zajednice od samih početaka.

image
PRESS

„Svih osam nijansi mat tekućih ruževa birali smo pažljivo kako bi mogli kreirati različite make up izglede. Ono što me posebno veseli kao vizažista su pigmentiranost i postojanost ruževa jer olakšavaju proces njihovog nanošenja. Postojanost ruževa testirali smo skoro dvije godine na Franki, a mislim da sve govori činjenica kako za vrijeme pauza na snimanjima nismo morali popravljati ih“, ispričao je Karlo.

image

Marko Ciboci i Franka

PRESS

Osim toga, podijelio je i savjet kako postići besprijekoran izgled ruža na usnama.

„Svakako bih preporučio, a to smo uvrstili i u Frankinu beauty rutinu, da se prije bilo kakvog nanošenja ruža ili sjajila na usne, koristi Milky Smoother koji je odlična podloga za ostale proizvode, a usne čini posebno mekima“, otkrio je poznati vizažist.

image

Ida Prester i Karlo Rusan

PRESS

Iako je teško izdvojiti samo jedan proizvod, jedan od traženijih je mat Poppy Field ruž za usne, koji je obogaćen hidratantnim prirodnim uljima maslinovog lista i grožđanih sjemenki tako da traje cijeli dan bez osjećaja zatezanja i suhoće. Osim ruževa, posjetitelje su oduševili Milky Splash maslac za uklanjanje šminke i nečistoća s lica, te Milky Smoother Lip Therapy tretman za usne koji obnavlja, hrani i štiti kožu. U tome posebnu ulogu imaju maslinovo ulje koje kožu čini mekom i svilenkastom, ulje sjemenki grožđa koje pomaže u smanjivanju znakova starenja i ožiljaka te kozje mlijeko koje hidratizira i djeluje protuupalno.

image

Franka i Lucija Lugomer

PRESS

Pjevačicu i članicu žirija ‘Plesa sa zvijezdama‘ na promociji je podržao suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, te brojna poznata lica poput Mije Dimšić, Lane Klingor Mihić, Matije Vuice, Ane Begić Tahiri, Lucije Lugomer, Jelene Perić, Marka Cibocija, Sare Jo.

image

Mia Dimšić, Franka i Ida Prester

PRESS
Linker
19. travanj 2024 12:34