Spremna je na sve komentare

Genijalno kontroverzan: Prvi smo pogledali novi spot Nike Turković o kojem će se dugo pričati

Na pretpremijeri novog, impresivnog singla Dok nas nema brojni prijatelji glazbenice nisu mogli suspregnuti emocije, a svi prisutni bili su vidno iznenađeni.

Nakon što se prije nekoliko godina vratila na našu scenu, svima je bilo jasno da će Nika Turković u domaću glazbenu industriju unijeti nešto sasvim novo. To je i dokazala svojim prvim singlom U mraku, a uspješnice su se potom nastavile nizati. Ipak, Nika nam sada donosi nešto doista drugačije i hrabro u sklopu pjesme Dok nas nema, i to u svom, kao i obično, visokoestetiziranom stilu.

image

Nakon što se prije nekoliko godina vratila na našu scenu, svima je bilo jasno da će Nika u domaću glazbenu industriju unijeti nešto sasvim novo.

PETRA MIKSIK

Imali smo priliku prvi pogledati njezin najnoviji spot, a Niku su na pretpremijeri bodrili i njezini prijatelji i suradnici. Samo nekoliko trenutaka nakon što je pjesma puštena, uslijedio je glasan aplauz, a iznenađenje publike rezultiralo je suzama brojnih prisutnih. Posebno je dirnuta bila influencerica i Nikina prijateljica Lana Biželj koja nije mogla suspregnuti emocije.

image

Niku su na premijeri bodrili brojni prijatelji i suradnici.

ENORA PAOLA

"Genijalno, hrabro, nevjerojatno, revolucionarno...", samo su neki od komentara koji su se na pretpremijeri mogli čuti, a Nika nam je otkrila kako je spremna na svakakve komentare.

"Znam da je ovo nešto što nitko ne očekuje, ali spremna sam na sve reakcije i nije mi žao", kazala je glazbenica.

image

Luka Vidović i Nika Turković

ENORA PAOLA
image

Matija Cvek i Nika Turković

ENORA PAOLA
image

Fantom, Nika Turković i Ivan Vukušić

ENORA PAOLA

Novu pjesmu vizualno upotpunjuje impresivni video spot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu, jednaku kroz sve odnose.

"Sreća, čežnja, uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi neovisno o tome tko smo ili kako se identificiramo. Upravo je to bila moja misao vodilja i zato smo i odabrali ekipu koja je to iznijela na pravi način", rekla je Nika.

image

ovu pjesmu vizualno upotpunjuje impresivni video spot.

PETRA MIKSIK
image

Nela

ENORA PAOLA
image

Mateja Sučević i Pamela Smoljanić

ENORA PAOLA

Čitajte i: Suze Nike Turković ganule su mnoge: ‘Jednostavno nisam mogla kontrolirati emocije‘

Dok nas nema prva je Nikina pjesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugome, a riječ je o popularnoj mladoj zvijezdi u usponu Tam.

image

Tam, Nika Turković i Anja Papa

ENORA PAOLA
image

Mateo Videk i Nika Turković

ENORA PAOLA
image

Ivana Pirizović i Marko Medić

ENORA PAOLA

"Tamara mi se javila prije dvije godine i poslala mi demo pjesme koju sam instantno osjetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pjesmom oduševljena i da ju ne da nikome drugome, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Skupa smo ju malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna odlična ekipa, prekrasna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi s kojima sam imala prilike raditi i nadam se da će prilika biti još", o suradnji je ispričala Nika.

Linker
15. travanj 2024 13:50