Promo Antena
Uvod za glazbenu jesen

Gibonni ludim tulumom na Anteni najavio koncert u Areni Zagreb

Pred 60 najvećih fanova, u intimnoj atmosferi na Anteni Zagreb, Zlatan Stipišić Gibonni je najavio koncertnu poslasticu jeseni. 21. listopada stiže u zagrebačku Arenu!

Točno godinu dana nakon što je nastupio na 8. rođendanu najslušanijeg zagrebačkog radija, Gibo se vratio na isto mjesto kako bi najavio svoj najambiciozniji projekt do sada. Prvi su informaciju o velikom koncertu mogli čuti upravo obožavatelji Gibonnija koji su ulaznice za ovaj ekskluzivni koncert osvojili u eteru Antene Zagreb. Sam Gibonni htio je da ova objava nosi ime Primo Piatto (predjelo) jer je htio svojim fanovima pružiti najbolji mogući uvod u veliki zagrebački koncert u Areni.

"Ovo su moji ljudi, oni su me održali. Oni nisu imaginarni. Oni imaju svoje ime i prezime i mi jašemo zajedno" – rekao je Gibo nakon nezaboravnog tuluma, ne skrivajući kako uživa u ovakvim intimnim koncertima koji imaju posebnu draž i energiju, a svojim obožavateljima poklonio je karte za koncert u Areni Zagreb.

Ulaznice za Gibonnijev koncert u Areni u prodaji su od 1. lipnja u Aquarius Music Shopovima, te u sustavu Ticektshop.hr. Pripremljena je i posebna ponuda za studente. U jednom od zagrebačkih Aquarius Music Shopova (Varšavska 13 ili Branimir centar) uz predočenje“X-ice“ 500 najbržih ostvarit će poseban popust za kupnju ulaznica u fan pitu (250 komada) i parteru (250 komada).

Linker
14. travanj 2024 20:27