UVJERLJIVA POBJEDA

Grupa Let 3 s pjesmom ‘Mama ŠČ!‘ pobijedila na Dori, pogledajte njihov nastup

Za prestižnu statuu Dore natjecalo se ukupno 18 izvođača, a grupa Let3 imala je dobila je najviše bodova i od publike i od žirija.

Grupa Let 3 pobijedila je na Dori i u svibnju će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu. Nakon obećavajućih prognoza kladionica, njihova pjesma "Mama ŠČ!" odnijela je pobjedu s 105 bodova žirija i čak 174 bodova publike.

Na drugom mjestu našao se ženski vokalni ansambl Harmonija disonance s pjesmom "Nevera (Lei, Lei)" koja je osvojila ukupno 155 bodova, dok se na trećem mjestu našla pjesma "Lost and Found" splitske grupe The Splitters s 110 bodova.

image

Harmonija Disonance

Dario Njavro i Renato Branđolica za HRT

Izbor hrvatske pjesme za Eurosong održao se u dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a za prestižnu statuu Dore borilo se ukupno osamnaest pjesama. Zabavni program na HRT-u vodili su Marko Tolja, Mario Lipovšek Battifiaca i Mirko Fodor, dok je Duško Ćurlić zbog gripe u zadnji čas morao odustati od voditeljske uloge.

image

Grupa Let 3

DAMIR SKOMRLJ CROPIX

Natjecanje je otvorio nastup prošlogodišnje pobjednice Dore Mije Dimšić, koja je izvela svoju pjesmu "Guilty Pleasure", dok je u pauzi glasanja publike i žirija zapjevao Tony Cetinski.

Linker
14. travanj 2024 03:43