Glorijin 30. rođendan

Hrabra muška moda: Cuccurin stigao u hrabrom metalik topu, a Plazibat pažnju privlačio - natikačama

Dress code ICONIC naši su uzvanici shvatili zaista ozbiljno, a nakon što smo se raspisali o najboljim ženskim izdanjima vrijeme je da se osvrnemo i na muškarce koji nisu zakazali pri izboru outfita za Glorijin rođendanski tulum.

Na proslavi 30. rođendana Glorije okupila su se brojna poznata lica s domaće scene. I dok su djevojke dominirale u svevremenskim crnim kombinacijama, tako je i muški dio uzvanika većinom vladao u crnom klasiku. Ali na naše oduševljenje - nekolicina ih je ovaj zadatak shvatila ozbiljno. Poslušati dress code nije uvijek izvedivo, ali kada u tome uspiju i naši muškarci, posebno nas oduševe.

image

Marko Tolja

LUKA SMUK
image

Alen Đuras

LUKA SMUK
image

Mario Petreković

LUKA SMUK

ICONIC stoji iza jedinstvenog, posebnog i unikatnog stila. A neki od naših uzvanika zaista su zablistali kao ikone u svojim originalnim kreacijama. Glazbenici Alen Đuras, Marko Tolja te koreograf Igor Barberić poigrali su se crnom i bijelom varijantom odijela, dok je Mario Petreković izvrsno prikazao svoju pozitivu kroz sako koji je po sebi imao šareni cvjetni print. Saša Lozar stigao je u prljavo bijelom kompletu i zaista bio - iconic. Ni pripadnici generacije Z nisu razočarali pa su tako influenceri Luciano Plazibat i Marco Cuccurin uz efektne outfite nisu izostavili ni makeup i frizuru za ovu prigodu. Luciano je na party stigao u crnom kožnom odijelu, a najviše pogleda privlačile su njegove predimenzionirane crne natikače Balenciaga HardCrocs ispod kojih je imao bijele čarape. U sličnom crnom odijelu, doduše u nešto dužoj varijanti, stigao je i Marco koji je ispod kožnatog sakoa imao mrežasti metalik top sa svjetlucavim detaljima. Svoju je kombinaciju, kako nam je rekao, naručio online, a potraga za upečatljivim outfitom potrajala je neko vrijeme jer se Cuccurin, baš kao i uvijek, htio istaknuti svojim modnim izričajem.

PR stručnjak Hrvoje Vukov nosio je elegantnu košulju s produženim rukavima kao izvrsnim detaljem, a glumac Adrian Pezdirc pokazao je da suknje nisu rezervirane samo za djevojke, a kombinaciju je upotpunio custom made nakitom.

image

Marco Cuccurin

LUKA SMUK
image

Igor Barberić i Luciano Plazibat

LUKA SMUK
image

Hrvoje Vukov

LUKA SMUK
image

Saša Lozar

LUKA SMUK
image

Adrian Pezdirc

LUKA SMUK
Linker
19. travanj 2024 14:04