THE BEST OF TONY AWARDS

Hugh Jackman, Paris Jackson i Ariana DeBose u elementu! Pogledajte zbog čega ćemo pamtiti njujoršku gala svečanost

Domaćica i voditeljica Ariana DeBose završila je u krilu Andrewa Garfielda, Hugh Jackman je zaplesao step, a Paris Jackson je s bratom Princeom najavila točku iz mjuzikla posvećenog njihovom pokojnom ocu Michaelu Jacksonu.

Najviše razloga za slavlje na dodjeli kazališnih nagrada Tony u njujojorškom Radio City Music Hallu na Broadwayju imala je američka glumica i pjevačica Jennifer Hudson (40), koja je Tonyjem, nakon Oscara, Grammyja i Emmyja, zaokružila niz najvećih nagrada i profesionalnih priznanja u show biznisu koja se mogu zamisliti.

image

Ariana DeBose je na kraju nastupa završila u krilu Andrewa Garfielda

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

No, mnogo je još razloga zbog kojih će se pamtiti njujorška gala svečanost čija domaćica i voditeljica bila Ariana DeBose, Oscarom nagrađena glumica za ulogu u filmskom mjuziklu Stevena Spielberga ‘Priča sa Zapadne strane‘.

image

Ariana DeBose glumi, pjeva i pleše

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Ariana DeBose se te večeri četiri puta preodijevala, pjevala je, plesala, s mikrofonom u ruci ulazila među uzvanike i pozivala nagrađena na pozornicu. Svoj debitantski nastup u ulozi domaćice započela je izvedbom koktela točaka iz omiljenih mjuzikala kao što su Chicago, Hamilton, Priča sa Zapadne strane i drugih, a ovacije uzvanika zaslužila je izvedbom pjesme ‘Round of Applause‘.

image

Ariana DeBose i Sam Rockwell

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Osim toga nije trebala dugo tražiti kad je zamolila pomoć iz publike za demonstraciju plesnih pokreta iz mjuzikla ‘Fosse/Verdon‘ posvećenog legendarnom koreografu Bobu Fosseju, autoru kultnog ‘Cabareta‘. U pomoć joj je pritekao glavom i bradom Sam Rockwell, glavni izvođač iz spomenutog mjuzikla.

image

Ariana DeBose se kao domaćica svečanosti preodijevala - četiri puta

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

A na kraju izvedbe pjesme ‘In the Audience‘ koju je otpjevala šećući kroz redove uzvanika završila je u krilu 38-godišnjeg kolege Andrewa Garfielda, koji je odnedavno - nakon prekida veze s američkim modelom Alyssom Miller - ponovno slobodan.

image

Hugh Jackman i Sutton Foster u akciji

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: DOBRODOŠLA U KLUB! ŽIVOT JOJ JE OBILJEŽILA NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, A SAD SE UPISALA U POVIJEST SHOW BIZNISA

Za većinu je poslastica večeri bio nastup Hugha Jackmana i njegove kolegice Sutton Foster koji su u završnoj točki ‘76 Trombones‘ otplesali step iz mjuzikla ‘The Music Man‘.

image

Paris Jackson i Prince Jackson

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Jedan od najemotivnjih trenutaka bio je izlazak Paris Jackson i Princea Jacksona na pozornicu. Brat i sestra su najavili izvedbu točke ‘Smooth Criminal‘ iz mjuzikla ‘MJ: The Musical‘ posvećenog geniju njihovog pokojnog oca Michaela Jacksona. Izveo ju je Myles Frost, dobitnik Tonyja.

image

Paris Jackson imala je problema s haljinom

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 08:40