Pula, 080823.
Grupa Imagine dragons nastupila je na prvom od dva rasprodana koncerta pred punim amfiteatrom.

 GORAN SEBELIC CROPIX
Spektakl

Imagine Dragons u Puli: Pjevač skinuo majicu i raspametio publiku u Areni

Jedan od najpopularnijih bendova današnjice napunio pulsku Arenu i oduševio prvim koncertom.

Nekoliko tisuća ljudi iz svih krajeva svijeta napunilo je pulsku Arenu kako bi vidjelo nastup Imagine Dragonsa, jednog od trenutno najtraženijih bendova. Nakon što su ulaznice za prvi koncert rasprodane, zbog velikog interesa publike, u prosincu je dodan još jedan datum i to večer poslije koji je također rasprodan. Tako će se i večeras, u prepunoj Areni, pjevati njihovi hitovi "Radioactive", "Believer", “Demons” i “Thunder”.

image

Dan Reynolds

GORAN SEBELIC CROPIX

Koncerti u Puli dio su Mercury World svjetske turneje koja je krenula u veljači 2022. godine povodom izlaska njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury - Acts 1 & 2”. Zanimljivo Pula je najmanji grad te jedini u široj regiji u kojem nastupaju u sklopu ove turneje pa i ne čudi ovoliki interes te dva rasprodana koncerta.

image

Imagine Dragons u Puli

GORAN SEBELIC CROPIX

Međutim, nisu samo obožavatelji njihovih pjesama ti koji su jedva dočekali ovaj nastup. Naime, frontmen benda, Dan Reynolds, svojim je izgledom i golišavim nastupima stekao vojsku obožavateljica diljem svijeta koje s potpunim oduševljenjem posjećuju njihove koncerte. No, osim što je miljenik ženske publike, jednako ga voli i LGBTIQ zajednica jer, iako odgojen u izrazito homofobnoj LDS crkvi te se i dalje identificira kao "kulturološki" mormon, javno jako glasno podržava ovu zajednicu.

image

Dan Reynolds

GORAN SEBELIC CROPIX

Ovaj kvartet iz Las Vegasa koji je redefinirao rock zvuk 21. stoljeća ima i dijamantni Grammy certifikat, a njihovi hitovi obaraju rekorde. Zapaljivim nastupima uživo i isklesanim torzom Dana Reynoldsa pune stadione širom svijeta i ostvaruju nevjerojatne rezultate. Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury - Act 1”.

Linker
21. travanj 2024 18:02